Imam problem. kada igram neku igricu zahtevniju npr. GTA 4 komjuter mi se restartuje za nekoliko min. Imam graficku nvidia geforce 9600 gt leadtek.. Mislim da je problem u grafickoj ali potrebno mi je jos necije strucno misljenje..Hvala unapred
Mada moz` da bude i graficka... Ispobaj sistem na drugom napajanju. ili, da bi otklonio sumnju sa graficke, ubodi neku drugu u komp, arci je u igrama, i ako se restart opet desi onda je do napajanja.
Ako ti se restartuje samo kad poteras neku igru / benchmark napajanje je 99,99% , mada da bi bili 100% sigurni napisi sve komponente koje imas (naravno i napajanje).
GTA 4 je katastrofalno optimizovana igra , ne trazi neku preterano jaku graficku , ali zahteva previse od procesora i veliku kolicinu rama.
Nije ti problem u grafickoj 100% , nego u procesoru koji verovatno umire u toku igranja i pregreva se, ili imas jako malo rama tipa 2 gb. Mada ja ne bih iskljucio i da napajanje ne moze da podmiri sve potrebe cpu+gpu.
Aj mi samo kazi jos na kojoj rezoluciji igras , kako podesavas detalje , one skale od 1 do 100, i ostale stvari sto se tice podesavanja detalja.
I naravno kao sto su ti ljudi vec rekli, nabroj ostale komponente , procesor , koliko rama imas i koje napajanje.
Inace da znas samo, na xboxu i ps3 ti detalji koji idu od 1 do 100 na kompu, za docrtavanje, gustinu saobracaja itd. su na konzolama podesene na 23 i naravno to ne mozes da diras i menjas.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.