Posto se igras u malo rezoluciji, tu procesor ima vise posla, ali mislim da ne bi trebalo da predstavlja usko grlo.
3.4 GHz je relativno ok klok, e sad, Fermi je poznat po velikoj potraznji CPU snage, tako da je ovo diskutabilno.
Moje misljenje je da ce taj Athlon biti dovoljan, recimo ako bih se izrazavao u procentima, rekao bih da ce u nekih 90% slucajeva biti dovoljan da isprati GTX 460 1 GB.
:: Posto se igras u malo rezoluciji, tu procesor ima vise posla, ali mislim da ne bi trebalo da predstavlja usko grlo :: :: 3.4 GHz je relativno ok klok, e sad, Fermi je poznat po velikoj potraznji CPU snage, tako da je ovo diskutabilno :: :: Moje misljenje je da ce taj Athlon biti dovoljan, recimo ako bih se izrazavao u procentima, rekao bih da ce u nekih 90% slucajeva biti dovoljan da isprati GTX 460 1 GB :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
forever kako ocekujes da neces na tom Athlonu imati LGU kad je Mixer93 na istom procesoru i istoj karti to imao? Da ne zalazim u to koliko ima smisla kupovati repariranu kartu...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: forever kako ocekujes da neces na tom Athlonu imati LGU kad je Mixer9 :: na istom procesoru i istoj karti to imao :: Da ne zalazim u to koliko ima smisla kupovati repariranu kartu.. :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
:: Nemam pojma... Nadam se da necu imati. Ako budem imao, uzecu i neki bolji CPU. X :: :: Athlon II X4 640 3,4GHz / 3GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4A77TD/CuCore Asus HD6770 1GB / WD 1,5TB EARS 64MB / LCpower 6550 v2 GP/ Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: forever kako ocekujes da neces na tom Athlonu imati LGU kad je Mixer9 :: :: na istom procesoru i istoj karti to imao :: :: Da ne zalazim u to koliko ima smisla kupovati repariranu kartu.. :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: ::
:: Thats the spirit! :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: Nemam pojma... Nadam se da necu imati. Ako budem imao, uzecu i neki bolji CPU. X :: :: :: :: Athlon II X4 640 3,4GHz / 3GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu/ASUS M4A77TD/CuCore Asus HD6770 1GB / WD 1,5TB EARS 64MB / LCpower 6550 v2 GP/ Thermaltake v3/ Acer p193w :: :: :: :: :: forever kako ocekujes da neces na tom Athlonu imati LGU kad je Mixer9 :: :: :: na istom procesoru i istoj karti to imao :: :: :: Da ne zalazim u to koliko ima smisla kupovati repariranu kartu.. :: :: :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: :: :: :: :: ::
Ali i slabiji quadovi takodje... I ja sam se bio iznenadio kad mi Mixer rece za Athlona, cak sam bio uveren da je nesto drugo... Ali nije... Manji LGU se desavaju i na i5 2500k i i7 2600k ali to nije nista strasno...
:: Ali i slabiji quadovi takodje.. :: I ja sam se bio iznenadio kad mi Mixer rece za Athlona, cak sam bio uveren da je nesto drugo.. :: Ali nije.. :: Manji LGU se desavaju i na i5 2500k i i7 2600k ali to nije nista strasno.. :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
ma to je (ne)zahvalna karta i trazi intel-a..to sto je mixer imao problema ne znaci da ces i ti...globalno trazi procesorsku snagu i jbg..dok njen suparnik(6850) i na dual core-u sljaka kao zmaj..
Thnx man. Cudno mi da neko ima LGU na jacem CPU-u. Da ne racunam lose optimizovane igre, drndave drajvere, imam E8400 na 3.33 (ne mogu vise ne dozvoljava RAM) i GTX560Ti i sve mi sljaka normalno. Osim neke bas, bas zahtevne igre, kojoj treba quad. Ali, opet mi i to sljaka bez problema, samo malo spustim detalje.
Cisto primera radi, sa GTX260 sp 216 SF IV Arcade mi je imao oko 40 fps na max na 1920x1080, sada mi sa 560 dostize i do 140fps.
:: Toliko sam ovo puta ponovio na forumu da sam se smucio i Bogu i ljudima :: Idite guglajte malo pa cete videti o cemu prica :: :: @nexu :: LGU-Low GPU Usag :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
ma gtx560ti je kompletan proizvod i tu nema price...
:: Thnx man :: Cudno mi da neko ima LGU na jacem CPU-u :: Da ne racunam lose optimizovane igre, drndave drajvere, imam E8400 na 3.33 (ne mogu vise ne dozvoljava RAM) i GTX560Ti i sve mi sljaka normalno. Osim neke bas, bas zahtevne igre, kojoj treba quad. Ali, opet mi i to sljaka bez problema, samo malo spustim detalje :: :: Cisto primera radi, sa GTX260 sp 216 SF IV Arcade mi je imao oko 40 fps na max na 1920x1080, sada mi sa 560 dostize i do 140fps
Nema veze sto je gtx560 ispeglana, i sto je kompletan proizvod, ona je `jaka` za neki CPU koji kosta 50e... 955 bi valjda mogao da je istera, a radice i na AII 640 ali nije to to...
:: ma gtx560ti je kompletan proizvod i tu nema price.. :: :: :: :: Thnx man :: :: Cudno mi da neko ima LGU na jacem CPU-u :: :: Da ne racunam lose optimizovane igre, drndave drajvere, imam E8400 na 3.33 (ne mogu vise ne dozvoljava RAM) i GTX560Ti i sve mi sljaka normalno. Osim neke bas, bas zahtevne igre, kojoj treba quad. Ali, opet mi i to sljaka bez problema, samo malo spustim detalje :: :: :: :: Cisto primera radi, sa GTX260 sp 216 SF IV Arcade mi je imao oko 40 fps na max na 1920x1080, sada mi sa 560 dostize i do 140fps ::
:: Nema veze sto je gtx560 ispeglana, i sto je kompletan proizvod, ona je `jaka` za neki CPU koji kosta 50e... 955 bi valjda mogao da je istera, a radice i na AII 640 ali nije to to.. :: :: :: :: ma gtx560ti je kompletan proizvod i tu nema price.. :: :: :: :: :: :: :: Thnx man :: :: :: Cudno mi da neko ima LGU na jacem CPU-u :: :: :: Da ne racunam lose optimizovane igre, drndave drajvere, imam E8400 na 3.33 (ne mogu vise ne dozvoljava RAM) i GTX560Ti i sve mi sljaka normalno. Osim neke bas, bas zahtevne igre, kojoj treba quad. Ali, opet mi i to sljaka bez problema, samo malo spustim detalje :: :: :: :: :: :: Cisto primera radi, sa GTX260 sp 216 SF IV Arcade mi je imao oko 40 fps na max na 1920x1080, sada mi sa 560 dostize i do 140fps :: ::
jel` sam mozda pomenuo da gtx560ti treba stavljati na dual core(ili ti 50e) ? smatram da bi odlicno radio sa AII 640 (3.5 ghz nista vise) i to je to.. e sad to sto si ti ``malo`` promenio misljenje od kad si usao u intel tabor,to je druga prica :) bez uvrede...
:: Nema veze sto je gtx560 ispeglana, i sto je kompletan proizvod, ona je `jaka` za neki CPU koji kosta 50e... 955 bi valjda mogao da je istera, a radice i na AII 640 ali nije to to..
:: jel` sam mozda pomenuo da gtx560ti treba stavljati na dual core(ili ti 50e) ? :: smatram da bi odlicno radio sa AII 640 (3.5 ghz nista vise) i to je to. :: e sad to sto si ti ``malo`` promenio misljenje od kad si usao u intel tabor,to je druga prica : :: bez uvrede.. :: :: :: :: Nema veze sto je gtx560 ispeglana, i sto je kompletan proizvod, ona je `jaka` za neki CPU koji kosta 50e... 955 bi valjda mogao da je istera, a radice i na AII 640 ali nije to to.. :: ::
Nisam ja u INTEL taboru... Glup si sto uopste i spominjes te teme. Ja ne pricam napamet. Vi kacite na sta hocete 560-ke i 460-ke... Ja sam isprobao i znam sta pricam. Bez uvrede... Adzem, nisam ni rekao da si spomenuo TI CPU od 50e. Tako da ti ne trebaju postovi sa takvim stavom, i automatskom odbranom. Bez uvrede...
:: jel` sam mozda pomenuo da gtx560ti treba stavljati na dual core(ili ti 50e) ? :: smatram da bi odlicno radio sa AII 640 (3.5 ghz nista vise) i to je to. :: e sad to sto si ti ``malo`` promenio misljenje od kad si usao u intel tabor,to je druga prica : :: bez uvrede.. :: :: :: :: Nema veze sto je gtx560 ispeglana, i sto je kompletan proizvod, ona je `jaka` za neki CPU koji kosta 50e... 955 bi valjda mogao da je istera, a radice i na AII 640 ali nije to to.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.