predlozio da se zanavek okanes domaceg fudbala, jer u tom sportu NIKAD nismo i NIKAD necemo nista uraditi, ni na klupskom ni na reprezentativnom planu.Jedini bljesak uspeha bila je Zvezda `91. Posle svetskog prvenstva u Italij `90 kad je Piksi zario i palio mreze Spanaca, pocinje nezadrzivi sunovrat naseg fudbala, od kog se taj sport nikad nije i nikad nece oporaviti. Kosarka, odbojka, tenis, tu ima perspektive, a fudbal zauvek zaboraviti. Ko voli nek gleda Ligu sampiona i Svetska prvenstva,a pracenje domace lige i nase reprezentacije, i polaganje bilo kakve nade u iste predstavlja cist mazohizam.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: :: predlozio da se zanavek okanes domaceg fudbala, jer u tom sportu NIKAD nismo i NIKAD necemo nista uraditi, ni na klupskom ni na reprezentativnom planu.Jedini bljesak uspeha bila je Zvezda `91. Posle svetskog prvenstva u Italij `90 kad je Piksi zario i palio mreze Spanaca, pocinje nezadrzivi sunovrat naseg fudbala, od kog se taj sport nikad nije i nikad nece oporaviti. Kosarka, odbojka, tenis, tu ima perspektive, a fudbal zauvek zaboraviti. Ko voli nek gleda Ligu sampiona i Svetska prvenstva,a pracenje domace lige i nase reprezentacije, i polaganje bilo kakve nade u iste predstavlja cist mazohizam. ::
u dolini panjeva, gde cvetaju bandere.Ovi nasi sabani ne bi mogli da pobede nikoga ni na specijalnoj olimpijadi.ne daj Boze, ni da ih usere da nekako prodju, ima da ih uhvati neka ozbiljna ekipa na redaljku, pa ce proci gore nego sa Holandijom onomad kad je bilo `bez`te noge, usracu vas!`. Cim njima jedan Radomir Antic ne valja, mogu svi da igraju fudbal, al` samo na playstation-u, mada ni tu ne bi mogli nista bez cheat-ova.
Fudbal, kakav nam je takav je, drugi nemamo. Bolji nego San Marino. Estonci su jedini izgubili od Farskih Ostrva a njih jurimo veceras. To je fudbal. Da je izvesniji ne bi bio zanimljiv. Kakvi kod bili igraci, nisu oni krivi sto odredjene strukture salju poremecene idiote kao sto je Bogdanov da prekidaju utakmice. Da smo uzeli bod od Italije tamo, ovo bi bilo lakse.
Tesko je vaditi se na poslednjoj utakmici.
Tip: X
@Dexter Verovatno je tema tu jer je Steve Jobs ponovo na bolovanju.
zasto toliko ruzinh reci o najpopularnijem sportu na svetu(moze da prica ko sta hoce,tako je).Jes da smo imali dosta negativnih iskustava,ali i dalje verujem u tim i ocekujem pobedu.
Teni me apsolutno ne interesuje,nikad nishta nismo radili u tenisu i onda se negde 2005-te pojavili Djokovic,Ivanovic,Jankovic i kao bum,do tada 70% ljudi u zemlji nisu imalo pojma o tipsarevicu i zimonjicu koji su igrali ranije,a sad odjednom svi znaju o njima apsolutno sve. Do pre pet godina,tenis je treniralo jedno u 100 dece,a danas svi glume manekencice sa reketom.
S tim sto navijem da ispadnemo. Pa na miru posle da gledam EP, a ne da se nerviram zbog debila koji igraju rukomet u sesnastercu i kojima je cimka da potrce
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
ali ne igraju.Dok mafija vlada u svim strukturama fudbala, nema leba od nas.Nece bre slepci da pozovu Klea u reprezentaciju, zato sto je bio u Partizanu, i zato sto ga nijedna struja ne gura jer nemaju finansijske koristi.Zalosno je to sto jedan Brazilac treba da im pokaze kako se igra za reprezentaciju(a pokazao bi im, itekako), dok se nasi setaju po terenu kao balerine. Evo vam primer prethodno prvenstvo u J. Africi: Svi su otisli samo i jedino da bi dobili nove i deblje ugovore, i to su i postigli.Zabole njih stojko za reprezentaciju, sve su to somovi koje guraju tate i menadzeri.Nikada oni nece biti kao zlatni odbojkasi ili odbojkasice, jer se tamo ne vrti ogromna lova, i igra samo onaj ko ostavi srce na terenu.
Kada su i odbojkasi i odbojkasice posle finala pevali himnu, i nadjacali ozvucenje, bio sam ponosan na svoju zemlju i na svoj narod, jer jos ima nade, sve dok ima takvih ljudi medju nama. https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
Da bi neki stranac igrao za reprezentaciju u slacuju tog Klea mora cetiri godine da igra za partizan ili za neki nas klub da bi mogao da nastupa za reprezentaciju
Slazem se u principu, samo ima love i u odbojci. Manje nego u fudbalu ali je ima. Kamo lepe srece da sam odbojkas. Sto se Klea tice, ko zna sta je s njim. Mozda su ga i zvali ali ga mrzi da dolazi iz Kine.
:: :: Slazem se u principu, samo ima love i u odbojci. Manje nego u fudbalu ali je ima. Kamo lepe srece da sam odbojkas :: Sto se Klea tice, ko zna sta je s njim. Mozda su ga i zvali ali ga mrzi da dolazi iz Kine :: ::
Idi da igras odbojku u Italiji pa ces da se nasmejes s pravim razlogom a ne iz neznanja.
:: Koje to love ima u odbojci? Slatko si me nasmeja :: :: Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=176383 :: :: :: :: :: Slazem se u principu, samo ima love i u odbojci. Manje nego u fudbalu ali je ima. Kamo lepe srece da sam odbojkas :: :: Sto se Klea tice, ko zna sta je s njim. Mozda su ga i zvali ali ga mrzi da dolazi iz Kine :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.