Treba mi nova graficka za ove malo novije igre npr fifu 12 pes 12 ili za gta IV i tako te...ali posto nemam bas neki kesh do 50 e graficka koja bi mogla da gura ove igre :)
4850/4870 AKo moze polovno da se nadje za te pare, ne znam koja je realna cena! Btw, ja sam 3850 teran Fifu 12 na 1680*1050 na medium/high detalji i ne trokira :) _______________________
Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno??
Za 50e neces da se naigras gta4 Strpo si je u kos sa nezahtevnim a ona je i dan danas naj zahtevnija igrica.ne pomaze ni 6950 jedva da izvucem 30fps kad se napravi guzva.moj ti je savet trazi nesto polovno sa garancijom za te pare moze svasta nesto da se pazari
Nemoj me terati da skidam GTA 4 i da ti pokazem kako ide sa 3850 i AMD 5200, nista klokovano. Igru sam obrnuo, igra nije seckala, a nisam igrao na low detaljima, vec 1680*1050 i ne secam se bas kako su isli detalji bilo je to davno :D _______________________
Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno??
U brate voleo bi da vidim kako to leti na toj konfi Verovatno si i crysis igrao bez seckanja Kod mene jedino gta4 ne radi kako treba Rage zakucan na 60fps Battlefield 3 prosek 45fps sve max I da ne nabrajam druge sa gta4 u pojedinim scenama jedva 30tak fps I to sve na x6 1100t+ati 6950+2x4gb 1600mhz
:: Nemoj me terati da skidam GTA 4 i da ti pokazem kako ide sa 3850 i AMD 5200, nista klokovano. Igru sam obrnuo, igra nije seckala, a nisam igrao na low detaljima, vec 1680*1050 i ne secam se bas kako su isli detalji bilo je to davno : :: ______________________ :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: :: :: Za 50e neces da se naigras gta :: ::
Crysis nisam ni igrao, jel mi se ne svidja igrica. Ni meni nije jasno kako tako ide, ali ne bunim se. Videcu da nabavim GTA 4, posto je pre par dana pogorela oprema, odakle vucem net (wirelles) pa mi radi mnogo sporo. Ako nadjem igricu, snimicu trailer sa ukljucenim FPSom pa da vidis.
Pozdrav! _______________________
:: :: U brate voleo bi da vidim kako to leti na toj konf :: Verovatno si i crysis igrao bez seckanj :: Kod mene jedino gta4 ne radi kako treba :: Rage zakucan na 60fps :: Battlefield 3 prosek 45fps sve ma :: I da ne nabrajam druge sa gta4 u pojedinim scenama jedva 30tak fp :: I to sve na x6 1100t+ati 6950+2x4gb 1600mh :: :: :: Nemoj me terati da skidam GTA 4 i da ti pokazem kako ide sa 3850 i AMD 5200, nista klokovano. Igru sam obrnuo, igra nije seckala, a nisam igrao na low detaljima, vec 1680*1050 i ne secam se bas kako su isli detalji bilo je to davno : :: :: ______________________ :: :: :: :: Wikipedija : Ja znam sve na svetu! Google : Ja imam sve na svetu! Internet : Bez mene ne možete ništa! Struja : Hahahaha stvarno?? :: :: :: :: :: :: :: :: Za 50e neces da se naigras gta :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.