Ljudi ja ne znam sta vise da radim da bih CAT 11.5 bio 11.9. Sve sam pokusao.i uninstal display drivera i driver sweeper u safe modu i ja ne znam vise sta da joj radim,vec 2 dana se cimam. Hocu da igram Rage ali nece da mi radi dok to ne odradim. Da li ima neko resenje,a da nije samo update Rage drivera? hocu CAT11.9 :(((
Sve sto ti je Scyter rekao, samo jos jednu vaznu sitnicu... Nemoj se nervirati... Polako, strpljivo... Sve ce se srediti. Mozda da prespavas ako te jako nervira... :) Meni pomogne ponekad, posto sam malo nervozniji tip. Samo dobronameran savet...
Ok,odradio sam kao sto si mi rekao. Sad imam ovu poruku `Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)`!!!
Da ti nije možda upaljen net svo vreme dok pokušavaš da reinstaliraš drajver ? Ukoliko jeste onda potrudi se da bude isključen net i postupi po uputstvu koje je Scyter ostavio samo što bih dodao da se čišćenje sa Driver cleaner i Driver sweeper vrši u Safe mod-u.
I to sam pokusavao,evo i sad opet sam iskljucio net ali nista. ne razumem,nakon ciscenja sa driver sweeperom i restarta,ja instaliram CAT11.9 i on mi na kraju izbaci`eror during instalation` Kako ako sam sve obrisao? Ili nisam u pm. sta sve treba da oznacim na driver sweeperu? samo AMD display ili ima jos nesto???
Ne bih da te plasim, ali imao sam davno, pre oko 2god. slican problem, nece pa nece, izgleda da je registry ostecen i zbog toga ti prijavljuje problem. Ja sam resio svoj reinstalacijom novog windows-a. Po nekad, obrni okreni, toliko zivaca ti pokida i izgubis gomilu vremena, a windows podignes za manje od 1h, ostatak programa na te nane, po potrebi, u sledecim danima, bez zurbe. .)
Sto je najgore i to sam radio,i nista.isto. Ali tada nisam znao za driver sweeper. Sad cu da ocistim prvo sve sa sweeperom pa mu lupim reinstal,pa da vidim sta ce se desiti!!
to ti se desava jer si rucno obrisao drajver iz device managera,pa sada instaliraj taj 11.9,pa restart pa idi u device manager pa desni na grafiku pa update driver pa idi na browse my computer for driver software i uputi ga tamo gde je pri instalaciji raspakovan taj 11.9,najcesce C:\ATI i videces da ce odatle pokupiti sve sto mu fali i radice kako treba..Nadam se da sam pomogao,pozdrav
Nemoguce da reinstal windowsa nije pomogao... Kad reinstaliras win. valjda brises sve sa harda, tako i drajvere. Nije mogao sam da si stekne negde 11.5 drajvere. Probaj ti polako ponovo...
:: :: :: Sto je najgore i to sam radio,i nista.isto. Ali tada nisam znao za driver sweeper. Sad cu da ocistim prvo sve sa sweeperom pa mu lupim reinstal,pa da vidim sta ce se desiti! ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.