Razlika je u veličini ekrana i rezoluciji... Komentare ubuduće gledaj na sajtu proizvodjača, kao i specifikacije, a ne na smeću od sajta kakav je ITSvet pošto je pun retarda... __________________ Scourge of PCBerza
:: Po 100-ti put... Razlika je u 24`` Vs. 23``, 16:10 Vs. 16:9 i 1920x1200 Vs. 1920x1080. Sve ovo u korist U2412M :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Daj bre ne zajebavajte... Na poslu imam neki Dell 22` s full hd prikazom... Tamo takodje imam Dell Inspiron n5010 sa onim ubogim HD ready prikazom na ekranu...
Sad sam dosao kuci na odmor i upravo gledam u jedan vise nego prosecni BenQ G2400HD...
Prvo sve mi je veliko, drugo sve je jako ruzno cim malo pomerim glavu levo ili desno slika menja boju, dok kod Dell-a toga nema prosto nema...
Kupi taj 24 ko kaze da razlika je razlika od 70E mnogo taj je gori od Kirjanje i pre ce da poseti oftamologa zbog zutih mrlja i peckanja ociju...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Bolje u2312hm, mnogo je 70e razlike a i 24` je malo za rezoluciju koju ima :: :: ::
:: Daj bre ne zajebavajte.. :: Na poslu imam neki Dell 22` s full hd prikazom.. :: Tamo takodje imam Dell Inspiron n5010 sa onim ubogim HD ready prikazom na ekranu.. :: :: Sad sam dosao kuci na odmor i upravo gledam u jedan vise nego prosecni BenQ G2400HD.. :: :: Prvo sve mi je veliko, drugo sve je jako ruzno cim malo pomerim glavu levo ili desno slika menja boju, dok kod Dell-a toga nema prosto nema.. :: :: Kupi taj 24 ko kaze da razlika je razlika od 70E mnogo taj je gori od Kirjanje i pre ce da poseti oftamologa zbog zutih mrlja i peckanja ociju.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Bolje u2312hm, mnogo je 70e razlike a i 24` je malo za rezoluciju koju ima :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.