igram igre(razne) zamrzne se slika pojave se skoro po celom ekranu kockice kao sahovska tabla i zamrzne se zvuk i na kraju se refreshuje ekran i nastavim sa igranjem. ponekad moram da restartujem komp jer nece da se odmrzne!
da nije riknjaza na pomolu?? inace graficka je gigabyte hd4870 1gb
Dali se to samo desava u 3d modu , ili i u 2d ? Kakve su kockice? Sarene tipa-roza zelna crvena plava itd? Koje temperature ti ocitava msi afterburner ili neki drugi softwer(ako koristis ishta) Koje drajvere koristis? Da li se to desava u svim igrama ili samo u nekoj odredjenoj? Da li si ikada ili skoro cistio grafiku od prasine?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
u aidi 64 sve ocitava u granicama normale nista ne prelazi 60c graficka je cista tj nije zapustena i nema prasine do sada se pojavljivalo u 3d plus jednom kad je restartovao posle problema kod poruke windows welcome se isto zabagovalo u 2d
Aj odgovori na sva pitanja, ako moze, pa da damo dijagnozu...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: u aidi 64 sve ocitava u granicama normale nista ne prelazi 60c :: graficka je cista tj nije zapustena i nema prasine do sada se pojavljivalo u 3d plus jednom kad je restartovao posle problema kod poruke windows welcome se isto zabagovalo u 2 :: :: ::
upravo sam proverio stabilnost u furmarku 10min nije prelazila 70c mem 65c pcb nesto ispod 60 kockice su u boji igre samo se izmesaju medjusobno drajveri 11.9 za sada igram samo jednu igru WoT graficka je ciscena redovno kao i ostatak racunara
pokusacu sa reinstalacijom igre ili bolje receno da je instaliram posto sam menjao sistem a nisam instalirao igru nego sam pokretao wot.exe sa proslog sistema
:: :: pokusacu sa reinstalacijom igre ili bolje receno da je instaliram posto sam menjao sistem a nisam instalirao igru nego sam pokretao wot.exe sa proslog sistem :: :: ::
Nema to veze sa temperaturom. Ili su drajveri, ili sama igra ima neki konflikt sa drajverima. Reinstal igre, ako se nista ne namesti, onda druge drajvere. AMD je to... :D (ajd` sad paljba na relaciji NVIDIA-ATI) :D Gde ste moderatori?
:: Pa napisao je decko temperaturu pod opterecnjem u furmarku.Mislim da ovo nema veze sa temperaturom :: :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 :: Saphire 6850 1gb :: 2x2Gb 1066 Black Dragon :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: :: :: :: ako nisi sastrugo žvak :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.