Nije ti bitna marka ali gledas recimo dal je referentno neko hladjenje ili je neko bolje a naravno gledas i garanciju tj duzinu garancije a onda proveris da ta serija nije imala neke masovne probleme. U ovom slucaju MSI zbog boljeg hladjenja i naravno garancije koja je 3 godine.Inace powecolor je sasvim ok marka ko i sve druge. Mada kad sam bolje pogledao ni ovo nije referentno hladjene kod powecolor a ima i veci kloak mada je verovatno lako to dostici i sa msi koji ima ipak 3 godine garancije.
pa ne prave bas sve graficke najbolje.. TwinFrozr i slicno da.. ova mi bas i ne obecava.. neka ide bolje na ASUS
:: MSI pravi najkvalitetnije grafike sa ASUS-om. Neces pogresiti :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: ja se inace ne razumem u ovakve stvari eto neka bude msi zbog garancije : :: :: :: :: :: ::
U globalu prave. A neki su pricali da ovaj MSI pravi buku, mada ne verujem... Ipak, ima duzu garanciju, a ne moze biti los MSI sto se grafickih tice... Gde ste moderatori?
:: pa ne prave bas sve graficke najbolje.. TwinFrozr i slicno da.. ova mi bas i ne obecava.. neka ide bolje na ASU :: :: :: :: MSI pravi najkvalitetnije grafike sa ASUS-om. Neces pogresiti :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: ja se inace ne razumem u ovakve stvari eto neka bude msi zbog garancije : :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Naravno da moze msi da pravi lose graficke kad moze laptopove i 90% njihovih ostalih proizvoda. Npr, dosta ljudi se zalilo na twin frozr 5850. Bilo kako bilo, u ovom slucaju msi zbog garancije, a i jeftinija je koji dinar x)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: U globalu prave. A neki su pricali da ovaj MSI pravi buku, mada ne verujem... Ipak, ima duzu garanciju, a ne moze biti los MSI sto se grafickih tice.. :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: pa ne prave bas sve graficke najbolje.. TwinFrozr i slicno da.. ova mi bas i ne obecava.. neka ide bolje na ASU :: :: :: :: :: :: :: MSI pravi najkvalitetnije grafike sa ASUS-om. Neces pogresiti :: :: :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ja se inace ne razumem u ovakve stvari eto neka bude msi zbog garancije : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E da i te sa frozerima jesu dobre u igri ali ja sam moju reklamirao vec posle 2 meseca koliko je imam zato sto je jedan od fanova odlepio (prozvrndao je kao da je imam 3 godine). Inace moje misljenje je da MSI ima dobru izradu kartica ali mora da ima dobar kuler (mislim fabricki).
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: pa ne prave bas sve graficke najbolje.. TwinFrozr i slicno da.. ova mi bas i ne obecava.. neka ide bolje na ASU :: :: :: :: MSI pravi najkvalitetnije grafike sa ASUS-om. Neces pogresiti :: :: :: :: Gde ste moderatori :: :: :: :: :: :: :: ja se inace ne razumem u ovakve stvari eto neka bude msi zbog garancije : :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.