Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
problem sa monitorom ili grafickom???
STRANA 1 OD 1
Mikishon89 problem sa monitorom ili grafickom??? 03.10.2011. 01:20 T38743

status: user
broj poruka: 2416
malo pre sam bio na netu i odjednom mi se zapucao aero i monitor ugasio na 5 sekundi i vratio se,ovo mi se prvu put desilo,dok sam vec imao problema sa drajverom za graficku,nznm sta da radim?dali je moguce da nesto crkava?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
desha66 drajver ??? 03.10.2011. 01:59 #364589

broj poruka: 400
I meni se to povremeno desava sa gtx 560,bez obzira koji drajver da koristim.Gledao sam na NVidiinom forumu da li ima neko slican problem, i zanimljivo, ima,ali samo slican.Naime mnogima se karta i drajver zapucava tokom igre ili nekog testa,gotovo nikome onako iz cista mira dok srfuje, kao meni. Ista prica,drjver se oporavio...bla,bla..Stvarno ne razumem sta se desava. Sve mi radi apsolutno savrseno,igre pegla sve redom,svi graficki testovi prolaze glat,a on se gasi pa oporavi iz cista mira,ne opterecen.

http://forums.nvidia.com/index.php?s=0339eef4958fc8f735c4d5d91e02aabc&showforum=246

Masuka Meni dok sam gledao seriju.. 03.10.2011. 02:08 #364590

broj poruka: 360
Otkad sam instalirao beta drajvere 285.38, jednom mi se iskljucili monitor i aero sami od sebe,monitor se upali gotovo trenutno,ali serija usporeno ide,pogledam device manager odma,sve u redu,pogledam u procesima i nadjem nesto tipa (nisam siguran kako se zvao) windows nesto assesment ili tako nesto,uzimao preko 60% procesora,ugasim,vrati se aero i sve u redu... imam 9800GT

Ponavljam,samo mi se jednom sinoc desilo i u mom slucaju mislim da su drajveri u pitanju al ko zna

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs