Pokusaj sa reinstalacijom drajvera, ali pre toga ipak proveri kada udenes monitor u grafiku, da li sam konektor mozda ne pravi sranja, da gubi kontakt ili slicno.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Zezanja radi ja sam probao da priključim DVI to VGA adapter od moje sadašnje Ati kartice na moju sada bivšu grafičku Nvidia 9600gt i naravno dobio sam žutu sliku. Sa originalnim adapterom Nvidia grafičke ista je radila potpuno normalno, ali nisam probao DVI to VGA adapter od Nvidia grafe na Ati. I adapteri im se ne podnose.
Anonymous: U prevodu, možda te zeza DVI to VGA adapter ukoliko imaš VGA monitor, a ukoliko je u pitanju DVI monitor onda može da bude i kabl.
haha,...... a i leto je bilo suvo i dugo..... sve je požutelo.
P.S. Smrdi samo na kontakt problem: u kablu, u konektoru-ima, iglicama kontakta... ništa drugo. Žuta je komponenta boja nije jednokomponentna, tj. nije sve crklo.
@panta,pisko u pravu ste bili, DVI to VGA adapter je zezao, dve iglice se pokrivile i uopste nisu ni ulazile u konektor od grafike, sada sve sljaka, hvala momci
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.