Nego, kad rece BF3... Nije valjda istina sta se prica na netu, a nasao sam i neke slicice, da ce za igranje na HIGH u FullHD trebati grafike sa vise od 1GB RAM-a? Jel zna neko nesto o tome? Ili je to samo marketing pa da se pecaju zrtve? I citao sam na komsijskom cmarku, da dok su igrali betu, povukla je igra preko 1GB RAM-a... Gde ste moderatori?
Ja sam samo video da su hd 6950 1gb i gtx 560 ti recomenden,za max kazu gtx 580.Od igre koja je pre svega za multi,ovo je previshe ,a video sam gameplay grafika je malcice bolja u odnosu na bad company 2.
Po benchmarku za alphu http://goo.gl/dCY3N , bice igriva za vecinu, a verujem da ce da jos malo doteraju performanse za betu, i naravno finalnu verzuju. Ali izgleda da je igra veoma cpu-bound, i negde sam citao da podrzava dvadesetak ili vise threadova.
A opet, na nekim mestima sam citao da ce za ugodno igranje biti potrebne dve jake kartice u sli-ju ili crossfire-u. Nesto od tih vesti je sigurno marketing, ali verovatno je da ce ljudi sa vise kartica osetiti lep boost performansi. A da li je tolika zahtevnost opravdana zavisi od toga koliko ce da igra bude groundbreaking :)
Ali opet, kao sto Djokosrb kaze, ipak je ovo na prvom mestu mp igra, prevelika zahtevnost bi bila veoma los marketinski potez kao i uklanjanje dela potencijalnih igraca.
Kako se igra stvarno ponasa, videcemo za za par dana. Pa cemo moci da lepo prosudimo. :)
Nema sanse da finalna verzija bude neigriva sa mainstream kartama, do ce se dovesti u red, nije im ni u interesu, bar ni jedna igra nije toliko zahtevna da ne moze da se podesi za igranje na min mid detaljima sa osrednjim kartama.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.