Uzeo sam danas pomenuti monitor, kao zamenu za vec prodati Samsung SyncMaster T220.
Prosto sam se odusevio kakvu sliku ima! Cim sam ga izvadio iz kutije, video sam o cemu se radi. Jako sam se obradovao sto nema plastiku kao T200, prosto sam se mucio sa prasinom. Odusevilo me je to sto postolje ide gore-dole, levo-desno... Kako god pozelite mozete da rotirate monitor. Mada, to nije neka novina, s` obzirom da Dell odavno ima ovako nesto na starijim modelima.
Revizija monitora je A00, Made In China, a moj je za Kanadsko trziste. Inace, sive je boje, sa crnim postoljem, zadnji deo je takodje crn.
Ogromna povrsina, 1920x1200, 16:10, IPS, LED, 24``... Bas ono sto mi je i trebalo.
Uz njega sam dobio sve kao sto i pise na Dell sajtu, znaci kabl za struju(koji nije za nase standarde), VGA kabl, DVI kabl, USB kabl, CD i gomilu papira.
Monitor je placen 22000 din., jedan jedini koji je bio u jednoj radnji po toj ceni. Ima u Emmi-u cini mi se isto, ali za 25000 din.
I da, nisam za sada primetio nikakav zaglavljen/mrtav pixel, mada cu morati kompletno da ga pregledam.
Sve u svemu, prezadovoljan sam monitorom. Nebo i zemlja su IPS i TN, boje su dosta lepse, LED osvetljenje je dosta bolje za gledanje, ne umaraju se oci...Sto se tice ghostinga, nisam stigao da vidim da li ga uopste ima, do veceras cu i to da pregledam.
Eto, to bi bilo to, ako vas zanima jos nesto, pitajte slobodno
Trebao si da slikas mobilnim ili aparatom sliku na starom monitoru da bi moglo da se napravi neko poredjenje sa istom slikom na novom. Za 22k si napravio mnogo dobru kupovinu, cestitam, nek te sluzi u zdravlje.
T220 me je odlicno sluzio stvarno, odlican monitor, ali porediti ga sa ovim je bezveze.
Imam neke screenshot-ove koje sam ranije slikao na T220, jedino da na Dellu stavim istu desktop sliku, pa da onda poredimo, mada, ne znam kakvo bi to bilo poredjenje, jer nije bas to to.
``They call me... Prophet``
:: Trebao si da slikas mobilnim ili aparatom sliku na starom monitoru da bi moglo da se napravi neko poredjenje sa istom slikom na novom :: Za 22k si napravio mnogo dobru kupovinu, cestitam, nek te sluzi u zdravlje :: :: http://goo.gl/FS72A :: ::
Kako bre nema sta da se poredi?!Sta bre ti pricas?Znas li ti sta je TN panel? Ti IPS tehnoloski napredniji paneli su samo izvikani,to su jako male razlike,to ne vredi te pare.. Secas li se te price?Do skoro je tako bilo. Ova berza zaista ima sve same bisere..
No,da ne mracim sa freakovima,neka te sluzi i da budes zadovoljan a znam da hoces.. Simpatican monitor..Nego koliko vidim nemas DisplayPort?
:: Nema tu sta da se poredi, veruj mi, nema smisla :: :: T220 me je odlicno sluzio stvarno, odlican monitor, ali porediti ga sa ovim je bezveze :: :: Imam neke screenshot-ove koje sam ranije slikao na T220, jedino da na Dellu stavim istu desktop sliku, pa da onda poredimo, mada, ne znam kakvo bi to bilo poredjenje, jer nije bas to to :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Trebao si da slikas mobilnim ili aparatom sliku na starom monitoru da bi moglo da se napravi neko poredjenje sa istom slikom na novom :: :: Za 22k si napravio mnogo dobru kupovinu, cestitam, nek te sluzi u zdravlje :: :: :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: ::
Koliko je visok kad ga spustis u najnizi polozaj...
Mislim kupicu ga cim dodjem na odmor bez obzira na tu informaciju ali me interesuje cisto da znam moram li da kupim zidni nosac ili ce moci da se ubaci u predvidjeni prostor samo sa postoljem...
probaj ga u nekoj fps pucacini i javi kako se `ponasa`. jmozda i u nekom fps multiplayeru. ako ima i najmanjih problema- duhova, laga, molim te prijavi. i ja sam se nameracio na ovog dela. poz
Nema šanse on da igra pucačine neko vreme, da ga pucnjava ne ošteti!
Da te u zdravlju služi, ссс!
Pozdrav!
Vlada
:: probaj ga u nekoj fps pucacini i javi kako se `ponasa`. jmozda i u nekom fps multiplayeru. ako ima i najmanjih problema- duhova, laga, molim te prijavi. i ja sam se nameracio na ovog dela :: po :: :: ::
Hvala na info iz prve ruke. Stric uzima monitor ovaj sledece nedelje i bas me je pitao da se raspitam sta kazu za njega. Nek te lepo sluzi. _______________________
Za sve igrace CS 1.6 Valjevo | Deathmatch DD2 Only IP: 78.46.78.133:27064
Konacno nadjoh ono sto mi treba. Hvala ti Scyter :) Volimo iste karakteristike monitora, zato je ovo prava stvar za mene. U zdravlje da te sluzi !!!
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: Hvala na info iz prve ruke. Stric uzima monitor ovaj sledece nedelje i bas me je pitao da se raspitam sta kazu za njega. :: Nek te lepo sluzi :: ______________________ :: :: Za sve igrace CS 1.6 Valjevo | Deathmatch DD2 Onl :: IP: 78.46.78.133:27064 :: ::
Hvala momci, nek` vam se posreci kao i meni, pa da i vi pazarite jedan ovakav po dobroj ceni.
@MaliAbner: Moram da ti se izvinim, ne znam gde mi je metar, kada ga budem nasao izmericu ga kako si mi rekao. Znaci, najjverovatnije sutra cu ti reci koliko je visok.
`Zivojine dokle ces? Cu izmerim pa ce ti kazem!!!`
Ako nemas metar prisloni neki A3 list ako je dva prsta preko A3 po duzoj strani morace da padne neki zidni nosac... posto je raspoloziv prostor oko 470MM... ili cu da skratim nogare od hASTALA vista baby...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hvala momci, nek` vam se posreci kao i meni, pa da i vi pazarite jedan ovakav po dobroj ceni :: :: @MaliAbner :: Moram da ti se izvinim, ne znam gde mi je metar, kada ga budem nasao izmericu ga kako si mi rekao. Znaci, najjverovatnije sutra cu ti reci koliko je visok :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: Nemoj samo da bude kao u onoj od Vudu Popaja.. :: :: `Zivojine dokle ces :: Cu izmerim pa ce ti kazem!!!` :: :: Ako nemas metar prisloni neki A3 list ako je dva prsta preko A3 po duzoj strani morace da padne neki zidni nosac... posto je raspoloziv prostor oko 470MM... ili cu da skratim nogare od hASTALA vista baby.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Hvala momci, nek` vam se posreci kao i meni, pa da i vi pazarite jedan ovakav po dobroj ceni :: :: :: :: @MaliAbner :: :: Moram da ti se izvinim, ne znam gde mi je metar, kada ga budem nasao izmericu ga kako si mi rekao. Znaci, najjverovatnije sutra cu ti reci koliko je visok :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Ili jos bolje otvoris Playboy Serbistan Issue prislonis i vidis kakva je situacija...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Jos kad bi on imao A3? : :: :: :: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ http://www.iznajmiPS3.co :: :: :: Nemoj samo da bude kao u onoj od Vudu Popaja.. :: :: :: :: `Zivojine dokle ces :: :: Cu izmerim pa ce ti kazem!!!` :: :: :: :: Ako nemas metar prisloni neki A3 list ako je dva prsta preko A3 po duzoj strani morace da padne neki zidni nosac... posto je raspoloziv prostor oko 470MM... ili cu da skratim nogare od hASTALA vista baby.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Hvala momci, nek` vam se posreci kao i meni, pa da i vi pazarite jedan ovakav po dobroj ceni :: :: :: :: :: :: @MaliAbner :: :: :: Moram da ti se izvinim, ne znam gde mi je metar, kada ga budem nasao izmericu ga kako si mi rekao. Znaci, najjverovatnije sutra cu ti reci koliko je visok :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
:: A sta bi rekao za cenu kada ti kazem da je nabavna 130e :: ______________________ :: :: Za sve igrace CS 1.6 Valjevo | Deathmatch DD2 Onl :: IP: 78.46.78.133:27064 :: :: :: Hvala momci, nek` vam se posreci kao i meni, pa da i vi pazarite jedan ovakav po dobroj ceni :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.