Zanima me zasto meni karta ne radi na 950 mhz,vec je msi afterburner vidi da radi na 822 mhz,a memorija na 2004.Gde god sam procitao ta karta fabricki radi na 950mhz,a kod mene ne
Ustvari to je OC model, posto oni nemaju 3 modela iste karte Default, OC i SOC. Ne brini se nista, OC modela vise nema. I ja kad sam kupovao rekli su da ne uvoze vise, nego samo ove obicne.
Onda je OK. Ukljuci MSI Afterburner, idi u Settings, Monitoring, i tamo otkaci da ti pokazuje CORE CLOCK ili GPU CLOCK, i trebalo bi da se u igrici poveca clock... Gde ste moderatori?
Pa ne javljas se da mi kazes kako si zadovoljan.. Ja cekam i cekam i opet cekam i nikako da docekam :) Jesi probao da je dignes na 1 Ghz? Na 1.1v bi trebalo da bude to. Inace cestitam na pravoj kupovini.
:: I ja sam kupio GTX560ti Twin Frozr II OC pa se ne hvalim : :: :: Ne znam sto je tako kod tebe, kod mene stoji na 880Mhz klokovano, klokni i ti tvoju : :: :: Remedy, bas me zanima koliku to buku pravi kada je `prevelika` . Ja kad stavim na 100% ventilatore nije toliko strasno, a kamoli kad je vent na auto :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
Hvala :) Inace, bukvalno nisam ni 1 igru pokrenuo, nisam kod kuce po ceo dan i samo sam afterburner instalirao i to je to. Zadovoljan sam koliko je dobro ovo hladjenje, i tiho. Medjutim, malopre mi se zacrneo ekran, i onda mi izbacio win poruku da su drajveri prsli i da su se recovered. To mi se nikad nije desilo sa 6870, sta li je moglo da bude? (poslednji drajveri skinuti)
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Pa ne javljas se da mi kazes kako si zadovoljan. :: Ja cekam i cekam i opet cekam i nikako da docekam : :: Jesi probao da je dignes na 1 Ghz? Na 1.1v bi trebalo da bude to :: Inace cestitam na pravoj kupovini :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: :: :: I ja sam kupio GTX560ti Twin Frozr II OC pa se ne hvalim : :: :: :: :: Ne znam sto je tako kod tebe, kod mene stoji na 880Mhz klokovano, klokni i ti tvoju : :: :: :: :: Remedy, bas me zanima koliku to buku pravi kada je `prevelika` . Ja kad stavim na 100% ventilatore nije toliko strasno, a kamoli kad je vent na auto :: :: :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: ::
Vidis..Uvek kada sam radio testove poredjenja ATI i nVidia uvek sam dizao nov win radi veredostojnosti ,mogucih bagova,podbacaja u rezultatima itd. To sam uvek resavao sa backupom wina koji sam pravio.. E sad znam da je muka dici nov sistem ali opste poznato je da se ATI i nV driveri ne vole a da uvek ostanu repovi bez obzira na driver cleaner. Doduse nekad upravo taj Driver Cleaner napravi propast jer povuce neke bitne file-ve iz registra.
Najbezbedniji nacin jeste nov win.Tada znas da si siguran a to je i jedini ispravan put kada ubacujes nov hardver (staro nepisano pravilo)
Sledeca solucija jeste da je bangljav driver,sto me nebi cudilo jer su poslednje serije malo bagovite i hoce da izlete u 2d iz 3d-a ili ti da prsne aero iz cista mira. E sad nekom se to desi nekom opet ne..
Moj predlog,nov win ..Ako se posle toga desi neka anomalija,znamo koga da krivimo :)
:: Hvala : :: Inace, bukvalno nisam ni 1 igru pokrenuo, nisam kod kuce po ceo dan i samo sam afterburner instalirao i to je to. Zadovoljan sam koliko je dobro ovo hladjenje, i tiho. Medjutim, malopre mi se zacrneo ekran, i onda mi izbacio win poruku da su drajveri prsli i da su se recovered. To mi se nikad nije desilo sa 6870, sta li je moglo da bude? (poslednji drajveri skinuti :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll ::
U pobogu! Kako to da ne valja, i da je bagovit, driver za nvidiu, i to poslednje serije. c c c To je prosto nedopustivo, aj da je ATI pa i nekako. c c c
Probaj pre svega toga da stavis i novi Flash Player (11 RC). U zadnjih mesec dana ljudi su se masovno zalili da imaju problema kada su na nekom sajtu gde ima flash reklama, youtube ili slicno. Nije vazno da l` je Ati ili Nvidia. U igrama nisu pucali drajveri.
To je i meni pocelo da se desava samo od sebe. Posle brisanja starog i instalacije novog flash playera, bez reinstalacije drajvera, problem je resen. (4850, nit sam menjao graficku, nit sam menjao drajvere)
:: I ja sam kupio GTX560ti Twin Frozr II OC pa se ne hvalim : :: :: Ne znam sto je tako kod tebe, kod mene stoji na 880Mhz klokovano, klokni i ti tvoju : :: :: Remedy, bas me zanima koliku to buku pravi kada je `prevelika` . Ja kad stavim na 100% ventilatore nije toliko strasno, a kamoli kad je vent na auto :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: ::
Nisam hteo da ubacujem novi win da na archim ssd, ali posto sada prodajem plocu, ide sve ispocetka :J
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Vidis..Uvek kada sam radio testove poredjenja ATI i nVidia uvek sam dizao nov win radi veredostojnosti ,mogucih bagova,podbacaja u rezultatima itd :: To sam uvek resavao sa backupom wina koji sam pravio. :: E sad znam da je muka dici nov sistem ali opste poznato je da se ATI i nV driveri ne vole a da uvek ostanu repovi bez obzira na driver cleaner :: Doduse nekad upravo taj Driver Cleaner napravi propast jer povuce neke bitne file-ve iz registra :: :: Najbezbedniji nacin jeste nov win.Tada znas da si siguran a to je i jedini ispravan put kada ubacujes nov hardver (staro nepisano pravilo :: :: Sledeca solucija jeste da je bangljav driver,sto me nebi cudilo jer su poslednje serije malo bagovite i hoce da izlete u 2d iz 3d-a ili ti da prsne aero iz cista mira :: E sad nekom se to desi nekom opet ne. :: :: Moj predlog,nov win ..Ako se posle toga desi neka anomalija,znamo koga da krivimo : :: :: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn :: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp :: FrekFencija :: :: :: Hvala : :: :: Inace, bukvalno nisam ni 1 igru pokrenuo, nisam kod kuce po ceo dan i samo sam afterburner instalirao i to je to. Zadovoljan sam koliko je dobro ovo hladjenje, i tiho. Medjutim, malopre mi se zacrneo ekran, i onda mi izbacio win poruku da su drajveri prsli i da su se recovered. To mi se nikad nije desilo sa 6870, sta li je moglo da bude? (poslednji drajveri skinuti :: :: :: :: LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Asus M4A87TD/USB3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 :: :: GTX560ti Twin Frozr II OC G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.