Ne spadam u neke znalce i zahtevne korisnike, nemam baš mnogo para, ali ipak, moram da kupim neki monitor, pa sam tražio i tražio...tražio... i konačno sam se odlučio za jedan od ova dva modela BENQ G2420HDB i BENQ G2420HDBL. Drugi model je LED, ali ne razumem zašto im je cena skoro identična. Molim vas da mi pomognete pri izboru. Hvala!
Pa uzmi LED ako im je cena ista ili slicna.Cemu dvoumjlenje!? Da,pogledaj i ovaj:http://www.itsvet.com/proizvod/dell-p2411h/comp_comp_monitor/177/2618
AMD 965 C3 MSI 790FX GD70 HyperX 2x2GB @1600 Power Color 6790 Seagate 1TB Chieftec big black LC 650W
:: Ne spadam u neke znalce i zahtevne korisnike, nemam baš mnogo para, ali ipak, moram da kupim neki monitor, pa sam tražio i tražio...tražio... i konačno sam se odlučio za jedan od ova dva modela BENQ G2420HDB i BENQ G2420HDBL. Drugi model je LED, ali ne razumem zašto im je cena skoro identična. Molim vas da mi pomognete pri izboru. Hvala ::
Kao sto rekoh, nisam znalac za pohvaliti se, ali pošto čitam na ovom forumu mnogo štošta, brine me da nije neka loša serija, panel ili slično, MRTVI PIKSELI i tako to, kao što sam čitao o drugim monitorima na forumu.
Nadji ti ipak nesto drugo za te pare... Ja koristim HDB, ali mi se ne svidja slika... Za te pare je sigurno extra, ali sad da uzimam za te pare, probao bih Viewsonic... Gde ste moderatori?
:: Ne spadam u neke znalce i zahtevne korisnike, nemam baš mnogo para, ali ipak, moram da kupim neki monitor, pa sam tražio i tražio...tražio... i konačno sam se odlučio za jedan od ova dva modela BENQ G2420HDB i BENQ G2420HDBL. Drugi model je LED, ali ne razumem zašto im je cena skoro identična. Molim vas da mi pomognete pri izboru. Hvala ::
Kao sto rekoh, nisam znalac za pohvaliti se, ali pošto čitam na ovom forumu mnogo štošta, brine me da nije neka loša serija, panel ili slično, MRTVI PIKSELI i tako to, kao što sam čitao o drugim monitorima na forumu.
Uvek možeš da ga vratiš ako nisi zadovoljan brojem mrtvih piksela, ali se raspitaj u prodavnici gde ga budeš uzimao kako to utiče na njihovo raspoloženje.
Probaj ga na licu mesta, ako ti budu dozvolili.
Pozdrav!
Vlada
:: Kao sto rekoh, nisam znalac za pohvaliti se, ali pošto čitam na ovom forumu mnogo štošta, brine me da nije neka loša serija, panel ili slično, MRTVI PIKSELI i tako to, kao što sam čitao o drugim monitorima na forumu :: :: ::
Poslao sam dva puta istu poruku, ovaj dell je sličan, čak i po ceni, ali zašto da dajem 20-25 eura više...sada sam na CRT 17incha, pa mislim da bi me jedan od dva zadovolji...ne igram igrice, poneki film...a mislim da i ne bih primetio razliku
edit: @djnesic Koristi opciju `promeni` umesto vise uzastopnih poruka Broj poruka nista ne znaci, ja sam na ovom forumu duze od 5 god. a nemam ih ni 150.
Pazi u princupi je sve jedno šta uzimas ali ranije je bilo razlike u kvalitetu slike izmedju proizvodjaca. Sad neznam ne pratim to vise ali sam bio odusevljen sa filipsovim monitorima. Pogledaj ove komentare http://is.gd/WerOdz Najbolje je da odes i na licu mesta proveris. Sve zavisi dal si od onih kojima sve smeta )ja sam taj )Ako nisi svaki ima da ti bude dobar :)
Ja sam malopre koristio opciju `promeni` i zaboravio da uradim Copy teksta koji sam dodao (što inače radim), jer ako menjam poruku, a neko postuje posle mene...
Pozdrav!
Vlada
:: Idem sutra da zamenim Dell za ovaj HDBL = :: :: edit :: @djnesic Koristi opciju `promeni` umesto vise uzastopnih poruka :: Broj poruka nista ne znaci, ja sam na ovom forumu duze od 5 god. a nemam ih ni 150 :: :: :: :: Ja bi ovaj ima lepšu sliku http://youtu.be/SNd0fhn_ors :: :: :: :: :: ::
do broja poruka, jer ja sam puki amater i ovde sam po prvi put, nesto sam pritisnuo i eto izaslo. Nemam nameru da vam budem konkurencija, vec mi je namera bila da dobijem vasa misljenja, jer skoro svakodnevno citam sta pisete i siguran sam da ynate mnooogooo vise od mene. Hvala vam jos jednom i izvinite za dve iste poruke...slucajnost.
Ma nema frke. Svi vidimo da si nov pa sam i pretpostavio da ni nisi video da postoji `promeni`. To za konkurenciju mi nije ni palo na pamet... a smatram da i ostali dele moje misljenje o ovome. Uzivaj i dobro nam dosao .
@vlada Jbg, svima nam se ponekad desi da napisemo kilometar texta pa... prc .
Pozdrav!
:: do broja poruka, jer ja sam puki amater i ovde sam po prvi put, nesto sam pritisnuo i eto izaslo. Nemam nameru da vam budem konkurencija, vec mi je namera bila da dobijem vasa misljenja, jer skoro svakodnevno citam sta pisete i siguran sam da ynate mnooogooo vise od mene. Hvala vam jos jednom i izvinite za dve iste poruke...slucajnost :: :: ::
Da, o tome i pričam, prvi put posle dužeg vremena nisam kopirao dodati i tekst i... prc.
Pozdrav!
Vlada
:: Ma nema frke :: Svi vidimo da si nov pa sam i pretpostavio da ni nisi video da postoji `promeni` :: To za konkurenciju mi nije ni palo na pamet... a smatram da i ostali dele moje misljenje o ovome :: Uzivaj i dobro nam dosao . :: :: @vlad :: Jbg, svima nam se ponekad desi da napisemo kilometar texta pa... prc :: :: Pozdrav :: :: :: do broja poruka, jer ja sam puki amater i ovde sam po prvi put, nesto sam pritisnuo i eto izaslo. Nemam nameru da vam budem konkurencija, vec mi je namera bila da dobijem vasa misljenja, jer skoro svakodnevno citam sta pisete i siguran sam da ynate mnooogooo vise od mene. Hvala vam jos jednom i izvinite za dve iste poruke...slucajnost :: :: :: :: :: ::
jer drugog nije bilo u prodaji i uz dužno poštovanje svih koji su mi odgovorili, moram da kažem da sam zadovoljan, jer ipak nisam zahtevan i ne obraćam pažnju na sitne detalje. Preći sa 17` CRT na bilo koji TFT je bar u početku predivno. Hvala!
sa IsMyLcdOK...gledao i nisam nista primetio ni pri jednoj boji...to je valjda dobro (samo da ti `mrtvi` pikseli nisu toliko mali pa da se ne mogu primetit). Primeti sam da kada se kamera, koja snima nesto, krece kao da se malo talasa (npr. kada kamera prati kontranapad u fudbalu), ali sve ostalo je OK...bar za mene. Naravno, ako ima neiskusnih kao ja neka se ne oslanjaju na moja iskustva, jer su jedina koja imam.Ja samo kazem da sam zadovoljan.
To talasanje može da ima veze i sa kvalitetom snimka
26.09.2011. 17:50
status: user broj poruka: 4228
Nemoj odmah po novom monitoru!
Na primer, na jednom računaru imam Samsung T220 i Leadtek TV. Stavljao sam novije verzije PVR softvera i sada mi svi kanali seckaju. Dok to ne sredim, tj, pronađem pravi uzrok, nemam šta da pričam.
to što kažeš, jer sam to primetio na SK PRIME, a na ostalim programima utakmice bez talasanja...hvala...sve vreme pucketam prstima, lupam dlanom o dlan, nogama o pod i vičem HURA...šta sve neće čovek da uradi...kad je srećan.
talasanja, na kom god programu gde god prolaze vesti (na dnu ekrana) vidi se to talasanje...mozda nije do monitora, a ne znam sta je, pa cu zanemariti i javiti za jedno 10godinica, kad ovaj odsluzi svoje..hehe
Gde mogu da se kupe dvi kablovi i da li moze DVI D, jer mi je na kartici DVI I (.itao sam na internetu da moze), ali radi sigurnosi...mozda je ovo talasanje zbog analognog kabla
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.