Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
speed fan in amd control centar?
STRANA 1 OD 1
vnemanja82 speed fan in amd control centar? 24.09.2011. 01:00 T38566

status: user
broj poruka: 182

imam saphire 5770,moze li neko da mi kaze koja je neka default vrednost sto se tice brzine obrtaja kulera na grafickoj tice u amd control centru,na koliko procenata bi trebalo da stoji a da se ne pregreva graficka koja nije overklokovana?Hreo biih da vratim na default jacinu obrtaja ali ne mogu da se setim kolika je ona 30% 40% 50% ...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Mislim da je 35 %, ali sačekaj da se javi neki znalac... 24.09.2011. 01:02 #362556

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

Dzoni665 Re: speed fan in amd control centar? 24.09.2011. 01:21 #362561

broj poruka: 704

Po defaultu treba da iskljucis opciju `Enable Manual Fan Control`. On ce onda automatski da pojacava ili smanjuje brzinu obrtaja u zavisnosti od temperature.

::
:: imam saphire 5770,moze li neko da mi kaze koja je neka default vrednost sto se tice brzine obrtaja kulera na grafickoj tice u amd control centru,na koliko procenata bi trebalo da stoji a da se ne pregreva graficka koja nije overklokovana?Hreo biih da vratim na default jacinu obrtaja ali ne mogu da se setim kolika je ona 30% 40% 50% ...?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs