Pozdrav drugari muci me jedan problem zasto u navedenoj igrici mi drasticno opada fps kod physx efekta bukvalno 23 25 fps inace sam instalirao skidrow verziju i theta krek i u alice engine sam promenio smooth fps=60 i vsync false da li mozda treba da instaliram neku drugu verziju ili neki lek ili sta vec ?inace imam gtx 580 i i5 760
Ja sam igru presao sa verzijom Reloaded-retail. Skidrow i theta uopste nisu htele ni da rade. E sad sto se tice Physix-a kod mene je bio ukljucen na medium zato sto mi je losija graficka kartica. Usporavao je frame-rate i kod mene ali je bila igriva. Najbolje ce ti na to pitanje odgovoriti user DAUM.
Mislim da je on igru presao,a bese ima gtx560 ti...
Taj Intel ti je usko grlo za GTX580. Treba ti neki jači, kao što je ovaj predstojeći Ajvi Bridž. Tek onda ćeš moći da teraš sve na maks sa fizikom, hemijom i geografijom.
To stoji , ali ovo sto mu se sad desava nije zbog procesora.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Taj Intel ti je usko grlo za GTX580. Treba ti neki jači, kao što je ovaj predstojeći Ajvi Bridž. Tek onda ćeš moći da teraš sve na maks sa fizikom, hemijom i geografijom :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Iz ovoga sto ste rekli ispada da nijedan phenom x4 nije dovoljan za gtx 580? Bilo bi mi drago da postavite link gde je to prakticno obrazlozeno.Ne kazem ni da nije ni da jeste,samo dajte objasnjenje da i5 ili phenom x4 nisu dovoljni za bilo koju kartu danas.
Ovo mu se dešava zbog katastrofalnog cable management-a.Mora pod hitno da angažuje nekog diplomiranog cable manager-a.Ja sam već podneo zahtev ETF-u da mi urade projekat za cable management u kućištu.Nema veze što je kućište zatvoreno, sama pomisao da su kablovi na sve strane, aaarghhhhh strašna pomisao, razmišljam o samoubistvu! :P
:: To stoji , ali ovo sto mu se sad desava nije zbog procesora :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: Taj Intel ti je usko grlo za GTX580. Treba ti neki jači, kao što je ovaj predstojeći Ajvi Bridž. Tek onda ćeš moći da teraš sve na maks sa fizikom, hemijom i geografijom :: :: :: :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Ovo mu se dešava zbog katastrofalnog cable management-a.Mora pod hitno da angažuje nekog diplomiranog cable manager-a.Ja sam već podneo zahtev ETF-u da mi urade projekat za cable management u kućištu.Nema veze što je kućište zatvoreno, sama pomisao da su kablovi na sve strane, aaarghhhhh strašna pomisao, razmišljam o samoubistvu! : ::
:: Iz ovoga sto ste rekli ispada da nijedan phenom x4 nije dovoljan za gtx 580? Bilo bi mi drago da postavite link gde je to prakticno obrazlozeno.Ne kazem ni da nije ni da jeste,samo dajte objasnjenje da i5 ili phenom x4 nisu dovoljni za bilo koju kartu danas :: :: ::
ne znam koliko pratiš ostale teme, ali ja i Dexter se svuda ovako zajebavamo.Komentari su usmereni ka čuvenim tvrdnjama da se za igranje mora uzeti samo najskuplji i najjači procesor i grafička na tržištu, napajanje od 1300w, i ništa ispod toga...
Ah, ne ne. I ivy ce biti usko grlo za tu uber mega giga mocnu kartu, trebace da kupi serversku plocu sa minimum dva Ivy high-end procesora!
Poklanjam Starcraft 2 poster
:: Taj Intel ti je usko grlo za GTX580. Treba ti neki jači, kao što je ovaj predstojeći Ajvi Bridž. Tek onda ćeš moći da teraš sve na maks sa fizikom, hemijom i geografijom :: :: :: There can be only one!!! :: :: :: ::
Evo sad cu jos malo da instaliram reloaded verziju inace igrao sam crysis 2 sa dx11 patchom radi odlicno ne secka takodje crysis i crysis warhead sa mak detaljima i 16xQ i sve radi lepo tako da ne moguce da ova igrica moze da pravi problem i da i5 760 je na 2.8 GHZ a sve radi odlicno
Al ajde jos neko da mi kaze kako se detaljno instalira i sta treba da se podesi da vidim dal sam sve lepo uradio
Napravi poredjenja svog sistema, na default vrednostima i overclockovan, pa ćeš videti koliko gubiš na performansama karte zbog procesora. Minimum 4Ghz...
Ako se 5870 guši na i7 860 na default vrednostima, zar misliš da GTX580 na i5 760 neće? __________________ Scourge of PCBerza
:: Evo sad cu jos malo da instaliram reloaded verziju inace igrao sam crysis 2 sa dx11 patchom radi odlicno ne secka takodje crysis i crysis warhead sa mak detaljima i 16xQ i sve radi lepo tako da ne moguce da ova igrica moze da pravi problem i da i5 760 je na 2.8 GHZ a sve radi odlicn :: :: Al ajde jos neko da mi kaze kako se detaljno instalira i sta treba da se podesi da vidim dal sam sve lepo uradi :: :: ::
Ok je to kad je procesor klokovan da su performanse bolje ali sam uporedio nekoliko benchmarkova sa mojim procesorom i sa i7 930 4.2ghz i razlika je 2 fps
Jeftinije ti je da uzmeš cooler od 50 evra i overclockuješ taj i5 760. To je odličan procesor, a sa 2500K nećeš dobiti ništa u odnosu na clockovan i5 760. Opet je i pitanje na toj frekvenciji da li će 2500K da izvlači maximum.
Ne pričam ti ovo da radiš eto čisto zato što ti procesor može, već zato što je overclock potreban danas kod tako jakih grafika. Ni ja ne volim da se zajebavam oko overclocka ali sam na kraju morao da krenem time da se zajebavam... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ovo mu se dešava zbog katastrofalnog cable management-a.Mora pod hitno da angažuje nekog diplomiranog cable manager-a.Ja sam već podneo zahtev ETF-u da mi urade projekat za cable management u kućištu.Nema veze što je kućište zatvoreno, sama pomisao da su kablovi na sve strane, aaarghhhhh strašna pomisao, razmišljam o samoubistvu! : ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.