GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
STRANA 1 OD 1
luja-88
GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
13.09.2011. 22:32
T38368
status: user broj poruka: 1658
Dobio sam neku kinticu, pa odlucio da zamenim 3+ god. staru 8600GT. Da na pocetku napomenem, budzet je max 80e, nikako preko toga. Trenutno se dvoumim izmedju ovih: http://goo.gl/v6lxk http://goo.gl/OYb42 Zanima me da li ima neke bitne razlike u radu izmedju ove 2 grafike? Malo me odbija GDDR3 kod HD6670 pa bih se iz tog razloga radije odlucio za HD5670. Otvoren sam i za druge predloge ali imajte na umu sledece: Najbitnije stavke pri kupovini su stabilnost i dugotrajnost. Znaci, kvalitet ispred performansi. Upravo iz tog razloga sam se odlucio za Gigabyte pa mi nemojte preporucivati kung-fu vtx3d, powercolor, sapphire i slicno [no disrespect]. U obzir moze doci jos samo Asus. Znam da bi ova bila najbolja varijanta, ali cena u qbit-u je preko 100e, a ne ~70e, kako stoji na njihovom sajtu . http://goo.gl/HTNU2
Ti bas volis da teras inat drugima, ili nisi procitao celu moju poruku. Molim Vas, bez ovakvih predloga! Kratko i jasno: Gigabyte ili Asus do 80e, ne 85! Budzet mi je 100$ [~73e] i dodacu jos koji evric do 80 ako zatreba.
Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
13.09.2011. 23:22
status: user broj poruka: 19012
trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS, ali se dvoumis iskljucivo izmedju Gigabyte i Gigabyte-a, gde si cuo da Gigabyte ima najkvalitetnije kartice? preporuka ti je nVidia ali posto za te pare NEMA adekvatan izbor, tj. ne mozes dobiti takav kvalitet koji ti zelis, uzmi 6670 ali NE Gigabyte, vec ASUS ili bilo koju drugu marku, drugo ne mozes da svrstavas PowerColor i Sapphire u kung-fu samo zato sto ti tako mislis da treba, svakako jeste bolji ASUS, ali kad vec odvajas, stavi taj Gigabyte na mesto br.1 u Kung Fu listu kako si nazvao.
ps neko ti je dao savet ne da bi ti terao inat vec da bi ti pomogao kako bi napravio adekvatan izbor za ulozene pare.. a ti odmah za gusu
:: Dobio sam neku kinticu, pa odlucio da zamenim 3+ god. staru 8600GT. :: Da na pocetku napomenem, budzet je max 80e, nikako preko toga :: Trenutno se dvoumim izmedju ovih :: http://goo.gl/v6lx :: http://goo.gl/OYb4 :: Zanima me da li ima neke bitne razlike u radu izmedju ove 2 grafike? Malo me odbija GDDR3 kod HD6670 pa bih se iz tog razloga radije odlucio za HD5670 :: Otvoren sam i za druge predloge ali imajte na umu sledece :: Najbitnije stavke pri kupovini su stabilnost i dugotrajnost. Znaci, kvalitet ispred performansi. Upravo iz tog razloga sam se odlucio za Gigabyte pa mi nemojte preporucivati kung-fu vtx3d, powercolor, sapphire i slicno [no disrespect]. U obzir moze doci jos samo Asus :: Znam da bi ova bila najbolja varijanta, ali cena u qbit-u je preko 100e, a ne ~70e, kako stoji na njihovom sajtu :: http://goo.gl/HTNU :: :: Unapred hvala na odgovorima.
Re: Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
13.09.2011. 23:54
Gigabyte sam naveo po licnom iskustvu i nahodjenju, a i po preporukama i iskustvima mnogih drugih. Za period duzi od 10 godina sam promenio vise Gigabyte maticnih ploca i grafika [i sebi i drugima] i do sada me nisu izneverile, za razliku od Asus, MSI itd. Budi malo jasnij, prvo indirektno kazes da Asus ne valja sa onim `trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS`, pa onda njega prvog navodis pri izboru za kupovinu. Znam da Nvidia nema u tom cenovnom rangu, zato i hocu da kupim ATi, i NEMA potrebe da se deres! Gigabyte je kod mene uvek prvi izbor iz gore navedenih razloga, a ti ga slobodno stavi u svoju `kung-fu` listu. Nisam napravio temu da bi se raspravljali oko gluposti pa cu sada da prekinem.
Lepo sam napisao sta me zanima, pa ako ne umete da pomognete, nemojte nista ni da pisete. Niko ne kaze zbog cega HD5670 ili HD6670, koje su razlike u izmedju njihovih GPU, koje su realne razlike u radu izmedju GDDR3 i GDDR5 [da li uopste da obracam paznju na ovo]?
:: trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS, ali se dvoumis iskljucivo izmedju Gigabyte i Gigabyte-a, gde si cuo da Gigabyte ima najkvalitetnije kartice? :: preporuka ti je nVidia ali posto za te pare NEMA adekvatan izbor, tj. ne mozes dobiti takav kvalitet koji ti zelis, uzmi 6670 ali NE Gigabyte, vec ASUS ili bilo koju drugu marku, drugo ne mozes da svrstavas PowerColor i Sapphire u kung-fu samo zato sto ti tako mislis da treba, svakako jeste bolji ASUS, ali kad vec odvajas, stavi taj Gigabyte na mesto br.1 u Kung Fu listu kako si nazvao :: :: :: :: Dobio sam neku kinticu, pa odlucio da zamenim 3+ god. staru 8600GT. :: :: Da na pocetku napomenem, budzet je max 80e, nikako preko toga :: :: Trenutno se dvoumim izmedju ovih :: :: http://goo.gl/v6lx :: :: http://goo.gl/OYb4 :: :: Zanima me da li ima neke bitne razlike u radu izmedju ove 2 grafike? Malo me odbija GDDR3 kod HD6670 pa bih se iz tog razloga radije odlucio za HD5670 :: :: Otvoren sam i za druge predloge ali imajte na umu sledece :: :: Najbitnije stavke pri kupovini su stabilnost i dugotrajnost. Znaci, kvalitet ispred performansi. Upravo iz tog razloga sam se odlucio za Gigabyte pa mi nemojte preporucivati kung-fu vtx3d, powercolor, sapphire i slicno [no disrespect]. U obzir moze doci jos samo Asus :: :: Znam da bi ova bila najbolja varijanta, ali cena u qbit-u je preko 100e, a ne ~70e, kako stoji na njihovom sajtu :: :: http://goo.gl/HTNU :: :: :: :: Unapred hvala na odgovorima.
Re: Re: Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
14.09.2011. 00:04
status: user broj poruka: 19012
vidi, niti se derem niti pokusavam da zapocnem svadju, da sam se drao napisao bih sve velikim slovima i na kraju stavio znak uzvika, prvo, ne citas pazljivo, nisam hteo uopste to indirektno da kazem, procitaj opet, hteo sam da kazem da s jedne strane govoris o kvalitetu i ASUSU(koji niko ne moze da ospori) a u tvojim linkovima samo Gigabyte i Gigabyte, jel razumes sada? Drugo, ne zanima nas sta se desavalo u zadnjih deset godina, mada je opet ASUS bio maltene vodeci al ajde, nema veze. Ne znam, mozda nisi informisan ali u zadnje vreme(a to je dugorocno) je Gigabyte imao toliko losih grafickih kartica da to nije normalno, nije kung fu ali.., a ti poslusaj sebe pa se zajebi. Maticna ploca nije bitna ovde posto je rec o grafickoj, dakle kad si vec rekao, slazem se sa tobom, uzmi ASUS. Sto se tice zadnjeg pasusa, nema neke razlike, nije toliko bitno da li je 3 ili 5, te dve karte su tu negde, bilo koju da uzmes maltene dolazis na isto..
:: Gigabyte sam naveo po licnom iskustvu i nahodjenju, a i po preporukama i iskustvima mnogih drugih. Za period duzi od 10 godina sam promenio vise Gigabyte maticnih ploca i grafika [i sebi i drugima] i do sada me nisu izneverile, za razliku od Asus, MSI itd :: Budi malo jasnij, prvo indirektno kazes da Asus ne valja sa onim `trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS`, pa onda njega prvog navodis pri izboru za kupovinu :: Znam da Nvidia nema u tom cenovnom rangu, zato i hocu da kupim ATi, i NEMA potrebe da se deres :: Gigabyte je kod mene uvek prvi izbor iz gore navedenih razloga, a ti ga slobodno stavi u svoju `kung-fu` listu. :: Nisam napravio temu da bi se raspravljali oko gluposti pa cu sada da prekinem :: :: Lepo sam napisao sta me zanima, pa ako ne umete da pomognete, nemojte nista ni da pisete :: Niko ne kaze zbog cega HD5670 ili HD6670, koje su razlike u izmedju njihovih GPU, koje su realne razlike u radu izmedju GDDR3 i GDDR5 [da li uopste da obracam paznju na ovo] :: :: :: :: :: trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS, ali se dvoumis iskljucivo izmedju Gigabyte i Gigabyte-a, gde si cuo da Gigabyte ima najkvalitetnije kartice? :: :: preporuka ti je nVidia ali posto za te pare NEMA adekvatan izbor, tj. ne mozes dobiti takav kvalitet koji ti zelis, uzmi 6670 ali NE Gigabyte, vec ASUS ili bilo koju drugu marku, drugo ne mozes da svrstavas PowerColor i Sapphire u kung-fu samo zato sto ti tako mislis da treba, svakako jeste bolji ASUS, ali kad vec odvajas, stavi taj Gigabyte na mesto br.1 u Kung Fu listu kako si nazvao :: :: :: :: :: :: :: Dobio sam neku kinticu, pa odlucio da zamenim 3+ god. staru 8600GT. :: :: :: Da na pocetku napomenem, budzet je max 80e, nikako preko toga :: :: :: Trenutno se dvoumim izmedju ovih :: :: :: http://goo.gl/v6lx :: :: :: http://goo.gl/OYb4 :: :: :: Zanima me da li ima neke bitne razlike u radu izmedju ove 2 grafike? Malo me odbija GDDR3 kod HD6670 pa bih se iz tog razloga radije odlucio za HD5670 :: :: :: Otvoren sam i za druge predloge ali imajte na umu sledece :: :: :: Najbitnije stavke pri kupovini su stabilnost i dugotrajnost. Znaci, kvalitet ispred performansi. Upravo iz tog razloga sam se odlucio za Gigabyte pa mi nemojte preporucivati kung-fu vtx3d, powercolor, sapphire i slicno [no disrespect]. U obzir moze doci jos samo Asus :: :: :: Znam da bi ova bila najbolja varijanta, ali cena u qbit-u je preko 100e, a ne ~70e, kako stoji na njihovom sajtu :: :: :: http://goo.gl/HTNU :: :: :: :: :: :: Unapred hvala na odgovorima.
Au druze... Ti si u zabludi... Gigashit je daleko od najkvalitetnijeg proizvodjaca grafika. MSI i ASUS su daleko daleko ispred. A to sto ti trazis kvalitet za 80e, tesko... Ako hoces kvalitet onda plati malo deblje. Za te pare, nema extra kvalitetnih grafika, jer se iste ne prave da budu kvalitetne pre svega nego da daju odgovarajuce perfomanse tj. sto bolje za te pare. A kad ih pogledas, ubi` me lopatom... To je to... Ako hoces da uradis pravu stvar, onda svakako uzimaj DDR5 a ne DDR3. Sto ne pojuris oglase? Ako neces, onda ili ta 5670, ili gore navedene svakako bolje od te 5670.
Re: Re: Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
14.09.2011. 00:41
status: user broj poruka: 3519
Evo ja ću da ti kažem, 6670 ima više u odnosu na 5670: 80SP, 4 texturne jedinice, 89 miliona tranzistora i čitavih 25MHz veći GPU klok. Ovo za GPU važi za referentne modele. Ova tvoja GA je za čitavih 20MHz OC-ovana. DDR5 naspram DDR3 je dosta brži. Drugim rečima, dosta je bolja, uzmi 6670 i uživaj. Ako ti ovo nije dovoljno, onda: http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6670-review/5
Mislim da grešiš što ulaziš u diskusiju, a imaš predrasude prema kvalitetu nekih brendova, a veličaš GA. Isto tako postoje ljudi koji su imali mnogo loših iskustava sa pomenutom firmom, a istina je da su u poslednje vreme imali dosta škarta.
:: Lepo sam napisao sta me zanima, pa ako ne umete da pomognete, nemojte nista ni da pisete :: Niko ne kaze zbog cega HD5670 ili HD6670, koje su razlike u izmedju njihovih GPU, koje su realne razlike u radu izmedju GDDR3 i GDDR5 [da li uopste da obracam paznju na ovo] :: :: :: :: :: trazis kvalitet i dajes akcenat na ASUS, ali se dvoumis iskljucivo izmedju Gigabyte i Gigabyte-a, gde si cuo da Gigabyte ima najkvalitetnije kartice? :: :: preporuka ti je nVidia ali posto za te pare NEMA adekvatan izbor, tj. ne mozes dobiti takav kvalitet koji ti zelis, uzmi 6670 ali NE Gigabyte, vec ASUS ili bilo koju drugu marku, drugo ne mozes da svrstavas PowerColor i Sapphire u kung-fu samo zato sto ti tako mislis da treba, svakako jeste bolji ASUS, ali kad vec odvajas, stavi taj Gigabyte na mesto br.1 u Kung Fu listu kako si nazvao :: :: :: :: :: :: :: Dobio sam neku kinticu, pa odlucio da zamenim 3+ god. staru 8600GT. :: :: :: Da na pocetku napomenem, budzet je max 80e, nikako preko toga :: :: :: Trenutno se dvoumim izmedju ovih :: :: :: http://goo.gl/v6lx :: :: :: http://goo.gl/OYb4 :: :: :: Zanima me da li ima neke bitne razlike u radu izmedju ove 2 grafike? Malo me odbija GDDR3 kod HD6670 pa bih se iz tog razloga radije odlucio za HD5670 :: :: :: Otvoren sam i za druge predloge ali imajte na umu sledece :: :: :: Najbitnije stavke pri kupovini su stabilnost i dugotrajnost. Znaci, kvalitet ispred performansi. Upravo iz tog razloga sam se odlucio za Gigabyte pa mi nemojte preporucivati kung-fu vtx3d, powercolor, sapphire i slicno [no disrespect]. U obzir moze doci jos samo Asus :: :: :: Znam da bi ova bila najbolja varijanta, ali cena u qbit-u je preko 100e, a ne ~70e, kako stoji na njihovom sajtu :: :: :: http://goo.gl/HTNU :: :: :: :: :: :: Unapred hvala na odgovorima.
prica ovde treba odma da se zavrsi. Ako ne mozesh(necesh,zato sto nije asus)da dash 85e,onda jebiga uzmi jednu od tih plati pisljivih 500 dinara manje i dobicesh bar 15% slabiju karticu.
A da ti mozda nekim slucajem ne kupujes iz insostranstva pa pitas za dugotrajnost (koji ti je ispred performansi :S ), i posto spominjes dolare kao valutu.. ? :) Samo pitam, preporuka inace za MSI 5670 1 GDDR5.
Gigabyte je shit nevidjeni za grafike, tu nema rasprave, a to što ti na osnovu iskustva sa Gigabyte kartom od 20 evra ulaziš u diskusiju je van pameti...
Uzmi 6770 za 85 evra ili budi budala pa za 500-1000 dinara manje uzmi 20% sporiju kartu... __________________ Scourge of PCBerza
Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
14.09.2011. 16:55
status: user broj poruka: 4641
Pitas za savet a imas predrasude i pogresna ubedjenja. Toga moras da se resis ako hoces neki napredak:) Daleko je od toga da je Gigabyte ispred ovih kako ih ti vec zoves (kung-fu). Ja sam u zivotu najvise problema imao sa Gigabytom sa druge strane Sapphire i Power color me nikad nisu izneverili. Sa Gigabyte-om sam najebo. Jednom u mom slucaju drugi put u tudjem, ali i dalje ne nazivam takve dokazane brendove Kung fu ili sl. U slucaju da budem u situaciji da kupim Gigabyte-ovu karticu jer je ona u tom trenutku najbolja kupovina, uzecu je bez problema i bez predrasuda, bez obzira sto sam mozda imao lose iskustvo sa nekim modelom doticne firme u proslosti.
Idi lepo na 6770 i budi miran :)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Pa dobro sad zbog jedne loše serije gigabajtovih kartica i to amd 6850 ispade da ne valja. Svi proizvodjaci su ok. Referentne su uglavnom iste a razlika je u ne referentnim. Imao sam od raznih a imao sam kvar na 2. jedna powercolor 4870 i asus 9600 xt (amd od pre ko zna kolko godina ). E da na palitovoj gtx 460 je puko ventilator pa sam dobio msi gtx 460. Uglavnom ako si vec odlucio izmedju te dve definitivno uzimas sa gddr 5 mada ko što rekoše mnogi ako ti je limit 80 evra možeš još tih 500 dinara i imas amd 6770 koja je stvarno mnogo bolja karta. Ako nemaš pozovi poslacu ti 500 dinara :) .
Re: Re: Re: Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
14.09.2011. 22:15
Izvinite sto sam samo nestao iz teme... presao danas na drugog provajdera =].
Sto se tice navodjenja ploca, samo sam istakao svoj celokupan utisak o Gigabyte-u, kao proizvodjacu. Za to `u zadnje vreme` ne znam sta da kazem. Moje iskustvo ide ovako: licno sam koristio 2x HD4850 nekoliko meseci [sada su kod drugara vec skoro 2 god. bez problema]. HD4650, HD4870, HD5450, HD5550, HD5570, HD5750, HD5770, 8400GS, GT240, 9500GT, 9600GT, 9800GT... to su sve `novije` karte, sve Gigabyte, i sve kod ljudi koje dobro poznajem, kupljene na moju preporuku. Kapiram ja da su to sve slabiji, `krsh` modeli, ali nadam se da sada shvatas zbog cega smatram da je dobar... niko koga licno znam se ne zali. To sto svi cujemo price kako crkavaju, po meni se jedino svodi na izivljavanje sa overclock-ovanjem. Sve koje sam naveo, rade na default vrednostima i nije im nista. MSI mi se, npr. nikako ne svidja posto sam imao bas dosta losih iskustava sa grafikama, a o njihovim plocama da ni ne govorim... VTX3D=sh*t. Powercolor=bio OK u vreme dok su proizvodili PCI grafe =]. Sapphire=OK, ali znam i za probleme sa njim i takoo... Nigde nisam napisao da je Gigabyte, generalno najbolji, mada, sada vidim to lako moze da se izvuce iz konteksta onoga sto sam rekao, ali evo, sada kazem da za mene i jeste najbolji iz gore navedenih razloga. Asus mi je isto super, sa njihovim grafama licno nisam imao problema.
@mixer Rado bih ja kupio grafu od 200+ evra... hoces da mi pozajmis na neodredjeno? =]
@mortificat Hvala za info .)
@sljubura Spominjem tu valutu zato sto sam u istoj i dobio novac.
@daum Nije ovo samo na osnovu dobrih iskustava sa Gigabyte-om, vec bih rekao da je vise na osnovu losih iskustava sa drugim proizvodjacima. Sto se tice tih, iskarikiranih 20%, jos jednom ponavljam da su performanse u drugom planu.
Ljudi, znam da mislite `ovaj lik je debil, sto ne kupi msi, sapphire...` ali drzim se one stare, majstorske `kad je nesto dobro, ne menjaj!`. Samo sam trazio da mi pripomognete oko izbora i naveo koje kriterijume treba da zadovoljava. Ne znam zasto uvek mora da se digne frka :/.
Ako budem dao 5e vise, bice za ovaj Asus HD6670 DDR5: http://goo.gl/gOaqL ako ne, onda verovatno Gigabyte HD5670 DDR5.
:: vidi, niti se derem niti pokusavam da zapocnem svadju, da sam se drao napisao bih sve velikim slovima i na kraju stavio znak uzvika, prvo, ne citas pazljivo, nisam hteo uopste to indirektno da kazem, procitaj opet, hteo sam da kazem da s jedne strane govoris o kvalitetu i ASUSU(koji niko ne moze da ospori) a u tvojim linkovima samo Gigabyte i Gigabyte, jel razumes sada? Drugo, ne zanima nas sta se desavalo u zadnjih deset godina, mada je opet ASUS bio maltene vodeci al ajde, nema veze. Ne znam, mozda nisi informisan ali u zadnje vreme(a to je dugorocno) je Gigabyte imao toliko losih grafickih kartica da to nije normalno, nije kung fu ali................
Re: Re: Re: Re: Re: GV-R567OC-1GI vs GV-R667OC-1GI... ili nesto drugo?
14.09.2011. 23:55
status: user broj poruka: 4187
Auuu covece... Dao bi za 6670 85e?!!?!?! Auuuu... Pa za 9k imas 6770 koja je bolja podosta od te 6670... Svasta... :) Bolje uzmi neku za 50e GA i mani se ostaloga, stvarno greota dati 85e za slabiju karticu, ajd` da je rec o manjoj cifri, ali 9k nije mala cifra... Kako hoces. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Izvinite sto sam samo nestao iz teme... presao danas na drugog provajdera =] :: :: Sto se tice navodjenja ploca, samo sam istakao svoj celokupan utisak o Gigabyte-u, kao proizvodjacu. Za to `u zadnje vreme` ne znam sta da kazem. Moje iskustvo ide ovako: licno sam koristio 2x HD4850 nekoliko meseci [sada su kod drugara vec skoro 2 god. bez problema]. HD4650, HD4870, HD5450, HD5550, HD5570, HD5750, HD5770, 8400GS, GT240, 9500GT, 9600GT, 9800GT... to su sve `novije` karte, sve Gigabyte, i sve kod ljudi koje dobro poznajem, kupljene na moju preporuku. Kapiram ja da su to sve slabiji, `krsh` modeli, ali nadam se da sada shvatas zbog cega smatram da je dobar... niko koga licno znam se ne zali. To sto svi cujemo price kako crkavaju, po meni se jedino svodi na izivljavanje sa overclock-ovanjem. Sve koje sam naveo, rade na default vrednostima i nije im nista :: MSI mi se, npr. nikako ne svidja posto sam imao bas dosta losih iskustava sa grafikama, a o njihovim plocama da ni ne govorim... VTX3D=sh*t. Powercolor=bio OK u vreme dok su proizvodili PCI grafe =]. Sapphire=OK, ali znam i za probleme sa njim i takoo.. :: Nigde nisam napisao da je Gigabyte, generalno najbolji, mada, sada vidim to lako moze da se izvuce iz konteksta onoga sto sam rekao, ali evo, sada kazem da za mene i jeste najbolji iz gore navedenih razloga. Asus mi je isto super, sa njihovim grafama licno nisam imao problema :: :: @mixe :: Rado bih ja kupio grafu od 200+ evra... hoces da mi pozajmis na neodredjeno? = :: :: @mortifica :: Hvala za info . :: :: @sljubur :: Spominjem tu valutu zato sto sam u istoj i dobio novac. :: :: @dau :: Nije ovo samo na osnovu dobrih iskustava sa Gigabyte-om, vec bih rekao da je vise na osnovu losih iskustava sa drugim proizvodjacima. Sto se tice tih, iskarikiranih 20%, jos jednom ponavljam da su performanse u drugom planu :: :: Ljudi, znam da mislite `ovaj lik je debil, sto ne kupi msi, sapphire...` ali drzim se one stare, majstorske `kad je nesto dobro, ne menjaj!` :: Samo sam trazio da mi pripomognete oko izbora i naveo koje kriterijume treba da zadovoljava. Ne znam zasto uvek mora da se digne frka :/ :: :: Ako budem dao 5e vise, bice za ovaj Asus HD6670 DDR5 :: http://goo.gl/gOaq :: ako ne, onda verovatno Gigabyte HD5670 DDR5 :: :: :: vidi, niti se derem niti pokusavam da zapocnem svadju, da sam se drao napisao bih sve velikim slovima i na kraju stavio znak uzvika, prvo, ne citas pazljivo, nisam hteo uopste to indirektno da kazem, procitaj opet, hteo sam da kazem da s jedne strane govoris o kvalitetu i ASUSU(koji niko ne moze da ospori) a u tvojim linkovima samo Gigabyte i Gigabyte, jel razumes sada? Drugo, ne zanima nas sta se desavalo u zadnjih deset godina, mada je opet ASUS bio maltene vodeci al ajde, nema veze. Ne znam, mozda nisi informisan ali u zadnje vreme(a to je dugorocno) je Gigabyte imao toliko losih grafickih kartica da to nije normalno, nije kung fu ali................
Opet ti teras svoje. Da li znas za neki brend da ne crkava? Kartice se rade serijski i dovoljan je i jedan los lem iz nekog razloga(ima dosta faktora) da kartica momentalno ili vremenom crkne. To se desava svakom brendu i niko nije imun na defekt. Iz tog razloga postoji garancija. Svrstavati Gigabyte ispred MSI koji je mozda i najbolji brend sto se tice grafickih kartica je smesno.
Ja sad u fioci imam dve crknute grafike Gigabyte , koje nisu overklokovane a crkle su. Obe nisu moje, a moja 6850 je bila nova defektna. I to ne u mom slucaju vec je bio masovni problem. To je vec razocaravajuci faktor. Znaci gledaj kvalitet a ne brend, ako ne znas raspitaj se. Trenutno imam MSI 6850 Cyclone Power Edition, koja je mozda i najkvalitetnija kartica koju sam imao.
Sa druge strane Gigabytova Hi end serija maticnih ploca je jedna od najboljih za OC. Ako ne i najbolja. Ali to je Hi end, ostale ploce su im diskutabilne.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.