Pozdrav drugari e ovako instalirao sam danas crysis 2 sa dx11 patchom i crackfixom sve radi dobro ali se poneki put desi kada skocim sa vece visine ili ovako dok hodam pojavljuje mutna ljubicasta slika i pise mi suit failure da li ima neki lek za ovaj bug? Unapred hvala :))
Ne skaci sa vece visine i BUG se nece pojavljivati i ti ces biti zadovoljan.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pozdrav drugari e ovako instalirao sam danas crysis 2 sa dx11 patchom i crackfixom sve radi dobro ali se poneki put desi kada skocim sa vece visine ili ovako dok hodam pojavljuje mutna ljubicasta slika i pise mi suit failure da li ima neki lek za ovaj bug :: Unapred hvala :) ::
:: Pozdrav drugari e ovako instalirao sam danas crysis 2 sa dx11 patchom i crackfixom sve radi dobro ali se poneki put desi kada skocim sa vece visine ili ovako dok hodam pojavljuje mutna ljubicasta slika i pise mi suit failure da li ima neki lek za ovaj bug :: Unapred hvala :) ::
Za Crysis 2 najbolje radi lek od FairLight-a, tako da znas sta ti je ciniti ako ga ne koristis. Obrati i paznju da lek odgovara verziji koju koristis, u tvom slucaju v1.9.
Suit failure u prevodeu na srkpski najpreciznije znači kvar na odelu, kvar odela. Hajde i sam pokušaj da skočiš sa terase pa vidi da li će sve da ti bude ljubičasto.
Inače mogao si malo da potražiš na google-u. Ima i tamo svega i svačega.
Krek mi je kao sto sam napisao crackfix za dx11 verziju od skidrova a inace i dx11 patch je od skidrova takodje tako da ako ima neko predlog za krek nek posalje na mail
:: Krek mi je kao sto sam napisao crackfix za dx11 verziju od skidrova a inace i dx11 patch je od skidrova takodje tako da ako ima neko predlog za krek nek posalje na mai :: :: ::
Ne znam sta pricas, FLT ima lek i za poslednju verziju, 1.9, bez koje dx11 i ne moze da se instalira, a rekao si u svom prvom postu da koristis dx11, pa i ja ga koristim, znam sta pricam. Ovako, da ti skratim muke: 1. instaliras igru, 2. instaliras update 1.9, 3. instaliras dx11, 4. instaliras hi textures ako zelis 5. iskopiras lek na kraju.
:: znam da FLT ima dobar lek ali nije za dx1 :: :: ::
Ja ti lepo sve napisao, i sajt sa koga da skines da te glava ne boli. Dakle, sajt je https://www.gamecopyworld.com naziv fajla, koji je zapakovan je: `flt-cry2u19p.7z`
Eto! Ako bas ne mozes da se snadjes, bacicu ti link na pm.
:: jel se ovako zove crack za dx11 crysis 2 cracked proper-fltdox jel na taj krek mislis :: :: ::
cenim sto si ulozio trud za modifikovanje, ali iskreno nisam odusevljen, ovako sa ovim blur-om kao kad fotoaparatom fokusiras odredjeni deo a pozadina se zamuti, cudno izgleda, zar nije lepse da kada gledas okolinu u igri sve bude cisto i lepo, ipak je to igrica
:: Skidrow je odradio ocajan lek za ovu igru, kao sto sam ti vec napisao, koristi FLT lek i nema glava da te boli, sve radi kao sat :: :: BTW imas ovde: gamecopyworld.co :: :: A mozes i jos nesto zanimljivo da probas :: http://www.crydev.net/viewtopic.php?f=308&t=7172 :: :: :: :: Krek mi je kao sto sam napisao crackfix za dx11 verziju od skidrova a inace i dx11 patch je od skidrova takodje tako da ako ima neko predlog za krek nek posalje na mai :: :: :: :: :: ::
Pa, znas kako, kad fokusiras neki objekat ispred sebe, mutna ti je pozadina, a kad gledas u daljinu/pozadinu onda i vidis to sto gledas - nije mutno. .) Cilj je bio da napravim sto bolji osecaj prostornosti, ili ti Depth Of Field-a, ima puno ljudi kojima se takav nacin igranja dopada, daje jednu drugaciju dimenziju igri. Inace napravio sam opciju da mozes da regulises DOF klikom na taster `O` u toku igre, pa ga tako mozes smanjiti na recimo low setovanje gde je tek onako po malo primetno. Znas kako, ovo je nesto sto, ili ti se dopadne ili ne, to je to.
:: cenim sto si ulozio trud za modifikovanje, ali iskreno nisam odusevljen, ovako sa ovim blur-om kao kad fotoaparatom fokusiras odredjeni deo a pozadina se zamuti, cudno izgleda, zar nije lepse da kada gledas okolinu u igri sve bude cisto i lepo, ipak je to igric :: :: :: :: Skidrow je odradio ocajan lek za ovu igru, kao sto sam ti vec napisao, koristi FLT lek i nema glava da te boli, sve radi kao sat :: :: :: :: BTW imas ovde: gamecopyworld.co :: :: :: :: A mozes i jos nesto zanimljivo da probas :: :: http://www.crydev.net/viewtopic.php?f=308&t=7172 :: :: :: :: :: :: :: Krek mi je kao sto sam napisao crackfix za dx11 verziju od skidrova a inace i dx11 patch je od skidrova takodje tako da ako ima neko predlog za krek nek posalje na mai :: :: :: :: :: :: :: :: ::
e pa to je onda ok, kad mozes da regulises, to je onda fino, ali aj da ne pricam na pamet probacu, bas da vidim
:: Pa, znas kako, kad fokusiras neki objekat ispred sebe, mutna ti je pozadina, a kad gledas u daljinu/pozadinu onda i vidis to sto gledas - nije mutno. . :: Cilj je bio da napravim sto bolji osecaj prostornosti, ili ti Depth Of Field-a, ima puno ljudi kojima se takav nacin igranja dopada, daje jednu drugaciju dimenziju igri. Inace napravio sam opciju da mozes da regulises DOF klikom na taster `O` u toku igre, pa ga tako mozes smanjiti na recimo low setovanje gde je tek onako po malo primetno :: Znas kako, ovo je nesto sto, ili ti se dopadne ili ne, to je to :: :: :: :: cenim sto si ulozio trud za modifikovanje, ali iskreno nisam odusevljen, ovako sa ovim blur-om kao kad fotoaparatom fokusiras odredjeni deo a pozadina se zamuti, cudno izgleda, zar nije lepse da kada gledas okolinu u igri sve bude cisto i lepo, ipak je to igric :: :: :: :: :: :: :: Skidrow je odradio ocajan lek za ovu igru, kao sto sam ti vec napisao, koristi FLT lek i nema glava da te boli, sve radi kao sat :: :: :: :: :: :: BTW imas ovde: gamecopyworld.co :: :: :: :: :: :: A mozes i jos nesto zanimljivo da probas :: :: :: http://www.crydev.net/viewtopic.php?f=308&t=7172 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Krek mi je kao sto sam napisao crackfix za dx11 verziju od skidrova a inace i dx11 patch je od skidrova takodje tako da ako ima neko predlog za krek nek posalje na mai :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.