onda ga obavezno menjaj za neko kvalitetnije od 750w i ja bi ti predlozio za 300e da uzmes GTX 460 1gb SLi ili ako ti ploca podrzava CF uzmi dve 6850 one su ili iste a verovatno i jace od GTX 580!!
imash asus hd 6870 DC za 165e,znaci x2 to ti je 330e,ako mozesh toliko,kao sto scyter rece,bolje od gtx 580 ,a kamoli od gtx 570 ili hd 6970.
Ako ti je mnogo 330e,imash sapphire hd 6870 za 155e,znaci 310e dve,ja imam nju(jednu)extra karta,hladjenje super ne prelazi 60 stepni ,na default fan speed,ipak msm da ti je bolji asus,za 20e vishe dobijesh godinu garancije vishe,josh bolje hladjenje i neshto vishi clock(neprimetno,ali sto da ne ).
Kao sto rekoh nikakve ATI kantice ni pod razno .. Pogotovu ne CrossFail ups,mislim CrossFire ,navodno neka ukrstena vatra . Problemi,problemi.. Ne nasedaj na ovakve predloge,zna se sta je Nvidia a sta je fuckin` ATI.
Hm..Super kartice.Imao sam priliku da se igram jos od Top modela. Odlican kvalitet i oc potencijal. Ali opet GTX560 SLI je brza varijanta a ima i vise prostora da se OC-uje mada pri maks kloku sve je to isto jel je Asus opet kvalitetniji izbor. Sta znam,GTX560 je opet GF114 ali Asus je Asus,ebem li ga.. Po defaultu su brze od GTX 460 . SLI je SLI skaliranje i sl.. Ima izbor,to je najbitnije a sa zelenim nece pogresiti to je sigurno
Cccc, s takvom pameti daleko ce da dogura 6870Cf ili 6850 CF definitivno najbolji izbor u ovom trenutku za te pare Testirali ljudi pa ti vidi http://goo.gl/Em3Jb Mada, ako ti nije hitno ne kupuj nista AMD bi trebalo (ako je tacno, nije jos 100% sigurno) krajem septembra da izadje sa 7xxx serijom
Trenutno nemam monitor za neki user test Single Vs. CrossFire (igram se u rezoluciji 1680x1050, T220 je u pitanju). Cekam da mi stigne Dell UltraSharp U2311H A03, tek onda bi mogao da se napravi test sa 1080p rezolucijom.
Javljam ti kad budem dobio monitor da se dogovorimo.
:: Oces ti pozajmim svoju? Nije mi frk :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: @SkyFire :: :: Mozda budem uzimao jos jednu HD 6870, cisto da vidis kako cu da oduvam sve nVidia karte :: :: :: :: Ima Fermisa da padne na kolena :: :: :: :: :: ::
Vazi, javi kad budes hteo. A ako budes isao do kga, slobodno ponesi komp :)
Poz, odo gle`am tekmu dok ucim :D
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Hvala druze na ponudi, vrlo lepo od tebe :: :: Trenutno nemam monitor za neki user test Single Vs. CrossFire (igram se u rezoluciji 1680x1050, T220 je u pitanju). Cekam da mi stigne Dell UltraSharp U2311H A03, tek onda bi mogao da se napravi test sa 1080p rezolucijom :: :: Javljam ti kad budem dobio monitor da se dogovorimo :: :: :: :: Oces ti pozajmim svoju? Nije mi frk :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: @SkyFire :: :: :: Mozda budem uzimao jos jednu HD 6870, cisto da vidis kako cu da oduvam sve nVidia karte :: :: :: :: :: :: Ima Fermisa da padne na kolena :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zasto bacati tolike pare kad mozes za 12k da uzmesh ATI 6850 koja gura sve zivo u bilo kojoj rezoluciji! Ostatak novca da sam na tvom mestu bih sacuvao i onda za 3-4 godine kupi isto tako neku za 150e sto bude izasla, sigurno ce davati bolje perforamsne nego ta od 300e koju bi uzeo sad! cista logika
Vidi se da dere gtx 580 ko macku. Zanimljivo je i to da je potrosnja u W malte ne ista, sto je vrlo zanimljivo. Kupiti GTX 580 pored 6850CF je totalni promasaj.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
CF je bolji u testovima, ali cinjenica je da CF u vecini igara dobije boost posle revizije driver-a, u 90% slucajeva bude boost od 40%, a zamisli kakva je situacija pre toga :) ? Moj savet uzmi single karticu :).
A najbolja solucija je da sacekas Kepler-a ako mozes :). A zasto ce mu uskoro trebati sve jaca konfiguracija u skorije vreme, pa zato sto izlazi sledeca generacija konzola sledece godine :).
CF je isplativiji izbor, ali CF često pati od micro stutteringa, dalje u nekim novijim naslovima obično nije podržan, pa radi isto ili gore nego samo jedna karta. Render kod dva GPU-a nije tako tečan kao kod jednog u smislu oscilacija framerate-a. Jedna karta će uvek biti tečnija, sa većim min i max FPS-om. Kako pare u ovom slučaju nisu problem, onda ne vidim zašto ne bi išao na single kartu, osim ako ima želju da isproba dve karte, što je takođe zanimljivo rešenje.
Ali ovde se pre svega vidi sta je fanboy(i to onaj napaljeni),pokusao sam da ga razumem i nekad se i slozim sa njim(imali smo i jednu rasprava,sve je na kraju zavrsena na lepim recima)ali svakom novom ovakvom situacijom ponovo se vracam na staro.
E sad,dobro je sto se pokazao kao super lik i dobar covek(to je najbitnije). I dalje hd 6870 cf nudi najbolje performanse za te pare.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.