Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim? 062 69 68 24 Pedja Hvala:)
:: :: Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim :: 062 69 68 24 Pedj :: Hvala:
Zovi Logo, oni imaju. Mada monitor koji ima DVI ulaz a nema DVI kabl... Pa sta si ti to pazario, crni sine :)
Ako je nesto od Samsunga (mada i od nekih drugih proizvodjaca, svejedno), trk u prodavnicu gde si ga uzeo i neka ti daju, to obavezno sleduje.
Philips 190s u Metrou, i kutija je bila zapecacena, a ni u papirima ne pise da ide DVI kabl uz njega:(
:: :: :: :: :: :: :: Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim :: :: 062 69 68 24 Pedj :: :: Hvala: :: :: Zovi Logo, oni imaju :: Mada monitor koji ima DVI ulaz a nema DVI kabl... Pa sta si ti to pazario, crni sine : :: :: Ako je nesto od Samsunga (mada i od nekih drugih proizvodjaca, svejedno), trk u prodavnicu gde si ga uzeo i neka ti daju, to obavezno sleduje.
Probaj Logo kao sto su napisali... Vidim da ga imaju i u Imtelu (kod novog Merkatora), a ako ga bas nigde ne nadjes probaj u Kanibalu (Piramida, preko puta pijace) Mozda oni imaju i/ili mou da ti ga naprave :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.