Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
DVI - DVI kabl?
STRANA 1 OD 1
pedjapop DVI - DVI kabl? 01.04.2007. 14:09 T3822

status: user
broj poruka: 144

Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim?
062 69 68 24 Pedja
Hvala:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: DVI - DVI kabl? 01.04.2007. 14:27 #15078

broj poruka: 9425

::
:: Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim
:: 062 69 68 24 Pedj
:: Hvala:

Zovi Logo, oni imaju.
Mada monitor koji ima DVI ulaz a nema DVI kabl... Pa sta si ti to pazario, crni sine :)

Ako je nesto od Samsunga (mada i od nekih drugih proizvodjaca, svejedno), trk u prodavnicu gde si ga uzeo i neka ti daju, to obavezno sleduje.
pedjapop Re: Re: DVI - DVI kabl? 01.04.2007. 14:32 #15079

Philips 190s u Metrou, i kutija je bila zapecacena, a ni u papirima ne pise da ide DVI kabl uz njega:(

:: ::
:: :: Kupio sam TFT monitor koji ima i VGA i DVI ulaz, a kako moja graficka ima samo DVI i kako sam ja uspeo da ubijem adapter kupih ovaj monitor u nadi da ce u kutiji da bude i DVI kabl, ali ne, oni ga isporucuju samo sa VGA (???). Sta raditi? Adaptera nema nigde da se kupi (oni idu samo uz graficku) a ni kablova bas nesto nema. Ima li neko ideju sta da radim
:: :: 062 69 68 24 Pedj
:: :: Hvala:
:: Zovi Logo, oni imaju
:: Mada monitor koji ima DVI ulaz a nema DVI kabl... Pa sta si ti to pazario, crni sine :
:: Ako je nesto od Samsunga (mada i od nekih drugih proizvodjaca, svejedno), trk u prodavnicu gde si ga uzeo i neka ti daju, to obavezno sleduje.
-ShonE- Re 01.04.2007. 15:43 #15086

broj poruka: 3529
Ako ga ne nadjes nigde, svrati lepo do nekog servisa, oni ga imaju sigurno, i zamoli ih da ti ga daju(prodaju), casti ih!!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg ... 01.04.2007. 22:06 #15109

broj poruka: 711
Probaj Logo kao sto su napisali... Vidim da ga imaju i u Imtelu (kod novog Merkatora), a ako ga bas nigde ne nadjes probaj u Kanibalu (Piramida, preko puta pijace) Mozda oni imaju i/ili mou da ti ga naprave :)
pedjapop Blagodarim 02.04.2007. 19:03 #15152

Hvala gospodo, kupljeno u Logo za 664 din!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs