Postovani potreban mi je brz odgovor... pregledom ovog foruma i neta odluka je pala na tri modela: 1) Dell UltraSharp U2311H - tesko mi je naci reviziju A03 ima samo A02 pa me zato strah inace bi bio broj jedan! 2) Viewsonic VX2439WM 3) ViewSonic VX2451mh-LED
Monitor se kupio za poklon i pretezno ce se koristiti za posao, sigurno 90% onih 10% odpada na filmove :)
Strah te zbog revizija? Jel znaš ti uopšte koje su razlike izmedju revizija???
Kupi Dell i ne razmišljaj, svaki dan se napravi bar jedna tema vezana za Dell u2311h, to ti dovoljno govori koliko je popularan... __________________ Scourge of PCBerza
:: Postovani potreban mi je brz odgovor... pregledom ovog foruma i neta odluka je pala na tri modela :: 1) Dell UltraSharp U2311H - tesko mi je naci reviziju A03 ima samo A02 pa me zato strah inace bi bio broj jedan :: 2) Viewsonic VX2439W :: 3) ViewSonic VX2451mh-LE :: :: Monitor se kupio za poklon i pretezno ce se koristiti za posao, sigurno 90% onih 10% odpada na filmove :)
Najsigurnije je da kupiš trash TN panel koji nudi Viewsonic, i da zbog revizija zaobidješ 100000 puta bolji IPS panel... __________________ Scourge of PCBerza
ako je tvoja procena da je trash po tome sto je TN onda ok.
:: Najsigurnije je da kupiš trash TN panel koji nudi Viewsonic, i da zbog revizija zaobidješ 100000 puta bolji IPS panel.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Nakon svega Odluka je pala na Dell UltraSharp U2311H i cena mu je 18000 medjutim receno mi je da mogu da dobijem LG IPS236V-PN IPS za 18700 da li moze savet koji od ova dva?! Gledao sam neke testove i opet savetuju oval Dell a ne ovaj LG iako LG ima bolji odziv i LED pozadinsko osvetljenje...
Ako je za te pare nemoj da se mislis, jos moze da posluzi i za gaming (mada to tebi i nije bitno) ali ne znam sto ga ne bi uzeo Taj monitor, inace, kosta preko 200 evra...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.