Pozdrav forumasi. Problem je nastao dok sam igrao From Dust, dakle posle 20 min igranja igra je zakucala i pojavio mi se siv ekran 2-3 puta za redom i posle toga se komp restartovao. Pokusao sam opet da igram, ali se komp odjednom restartovao i nastavio sa restartovanjem svaki put kod ucitavanja biosa, tako da sam pritisnuo Power Off dugme i posle toga se Win digao normalno. Kada sam u Windowsu sve izgleda najnormalnije, tako da vas molim da mi razrijesite dilemu da li se radi o grafi da bezveze ne kupujem drugu ako ona nije u pitanju.. BTW, radi se o Asus 5770 1GB
Evo upravo sam probao Furmark i posle nepunog minuta sistem se restartovao. Probao sam i OCCT cisto radi i isao je bez problema. Takodje sam skinuo i najnoviji drajver (11.8), ali cim krene istalacija, restartuje se komp...
Nekako sve ukazuje na graficku... Probaj mozda da formatiras hard pa da probas na svez sistem da instaliras drivere... Leto je, visoke temperature, zato ja i izbegavam da opterecujem komp previse kada je temperatura u sobi jako visoka. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
...je pun q vidovnjackih tema. Zasto ne iskljuci restartovanje kod crasha, pa bi nam pisalo na BSOD sta je uzrok, a ne, mi cemo sada do iznemoglosti kombinacije i vradzbine, jer je tako glupo da se prosto procita sta je. Lakse je da menja napajanje sa dva tri jos bolja rezervna, reinstalira ceo sistem, i sve drugo kada je BSOD nerazgovetan... a onda ja imam definitivno najbolje resenje: neka kupi novi komp, i nece imati ovih problema...
Samo da javim da sam rijesio problem. Po prvi put u mom slucaju bio je problem do AMD-ovih drivera. Dakle prijavljuje Display Driver stopped working i nisam mogao drugi da instaliram... Reinstalirao sam sistem i instalirao starije 11.4 drivere i sad sve radi kako treba.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.