Kada nakacim monitor Benq 2220HDA znaci full HD rezolucija na VGA prikljucak na grfickoj kontrast je los (vide se ivice izmedju tamniji svetliji boja) a kada sa adapterom nakacim na DVI ulaz na grafickoj sve je ekstra! Graficka je MSI HD6770,drajveri najnoviji!
Meni nije vazno,ovaj racunar je za prijatelja,e sada on ima monitor sa max rezolucijom 1280x1024 mozda kod njega nece biti problema ili bolje da mu nabavim adapter pa da ne bih razmisljao! Ali vise me intresovalo da nije problem VGA ulaza na grafickoj?
:: Ne vidim razlog zasto ne bi ostavio na DVI... Em sto imas mnogo kvalitetniju sliku, em nemas pomenuti problem :: :: ::
kada se lcd zakaci na analogni izlaz na grafi treba da pustis monitor da se kalibrira. Adapter ti treba ako recimo tvoj ortak ima lcd sa analognim ulazom a na grafi su samo digitalni izlazi. Mada ce i onda morati da pusti monitor da se iskalibrira. Ako je crt u pitanju, nemas nikakve frke.
Imao sam milion puta te peripetije sa hebenim VGA. Par puta mi je riknuo sam izlaz na grafi, pa par puta problemi i sa ulazom na monitor a o problemima sa kabelom da i ne govorim, i ovog sad malo malo pa savijam i pritiskam...
Nabavi nesto kvalitetniji kabel, jer oni pri kupovini, sto dolaze uz monitor su katastrofa i oce da prave takve probleme. Imam ih par kom. i samo jedan mi radi ok, a ostali, izmedju ostalog, prave i takav problem. Kinci sve prave, ne zaboravimo taj dtalj! Naravno, tutni ga do kraja i gledaj da se ne preplice sa ostalim kablovima, pogotovo napojnim.
:: Kada nakacim monitor Benq 2220HDA znaci full HD rezolucija na VGA prikljucak na grfickoj kontrast je los (vide se ivice izmedju tamniji svetliji boja) a kada sa adapterom nakacim na DVI ulaz na grafickoj sve je ekstra :: Graficka je MSI HD6770,drajveri najnoviji!
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.