Formatiran hard i sad kad hocu da pokrenem igricu kaze `physxloader.dll is missing from your computer...` Moze pomoc za sve.od izbora ATI katalista,ovog physxloader.dl-a,openGL i sve sto mi jos treba da skinem da mi rade igrice noramalno.... Hvala unapred...
:: :: Formatiran hard i sad kad hocu da pokrenem igricu kaze `physxloader.dll is missing from your computer... :: Moze pomoc za sve.od izbora ATI katalista,ovog physxloader.dl-a,openGL i sve sto mi jos treba da skinem da mi rade igrice noramalno.... :: Hvala unapred...
:: :: Mala ispravka,model je GV-R567OC-1G :: :: :: :: :: Formatiran hard i sad kad hocu da pokrenem igricu kaze `physxloader.dll is missing from your computer... :: :: Moze pomoc za sve.od izbora ATI katalista,ovog physxloader.dl-a,openGL i sve sto mi jos treba da skinem da mi rade igrice noramalno.... :: :: Hvala unapred...
:: Instaliraj PhysX komponentu, fali ti. Nema veze s tvojom kartom, vec pojedine igre traze da imas instaliran PhysX da bi radile.. :: :: _________________________________________________________ :: ASUS M5A87 - PhenomII X4 840@3.8 (+6Mb L3 cache) - Gainward 4850 - Kingston 4 Gb :: ____________________________________________ :: DDR3 1333 - F3 500Gb - LC Power 600W - Philips 223 :: :: :: :: :: Mala ispravka,model je GV-R567OC-1G :: :: :: :: :: :: :: :: Formatiran hard i sad kad hocu da pokrenem igricu kaze `physxloader.dll is missing from your computer... :: :: :: Moze pomoc za sve.od izbora ATI katalista,ovog physxloader.dl-a,openGL i sve sto mi jos treba da skinem da mi rade igrice noramalno.... :: :: :: Hvala unapred...
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.