Zvuci malo cudnoa ali ja uspeo da pronadjem pre nekih mesec-dva u jednoj radnji... 200din ali sam morao da se malo zabavim sa kucistem (skinuo sa starog i zamenio sa novim)... Malo ces da se smoris dok nadjes ali ima...
Moj savet ti je da skines slobodno kuler sa njega i ostavis samo hladnjak. Kartica radi normalno i bez njega, s tim sto je tad besuman i naravno bez bojazni da ce da se kartica pregrejati ili pregoreti jer temperatura ne ide mnogo gore. Svojevremeno sam imao asus gf2mx i nije imao nikakav kuler i ne greje se uopste.
idi u bg elektronik to je kuler 4x4cm kosta 150 din ja sam kupio skoro sebi takav za Rivu TNT2, ukoliko ne pase nekim slucajem imas radnju u balkanskoj imaju izlog na ulici ali su u haustoru i imaju vise modela hladnjaka sa ventolatorima koji pasu na northbridge i na stare graficke tj drze se na dve diagonalne zabice ali moja bi preporuka bila da potrazis neki pasivni northbridge hladnjak trebalo bi da pasu zabice na taj GF2 ali za svaki slucaj ponesi graficku zarad provere na face of the mesta :)
ne znam sto su ga uopste stavili kada kartici izgleda nije ni potreban... ja sam poskidao coolere kod ljudi i nikad nije bilo problema (nakon lichnog iskustva ... skinuo kod sebe cooler i nije pravilo probleme)... samo .... skini cooler sa hladnjaka da moze bolje da se hladi ... dakle josh jedan glas za skidanje coolera, bez stavljanja novog
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.