Jel ti beše imaš Hdmi na toj grafičkoj ili ne ne sećam se dobro ,uglavnom ako imaš HDMI onda na njega a ako nemaš onda sa adapterom DVI to HDMI :) Black Wolf
Skroz sam zaboravio da te pitam da nema tvoj tv možda DVI priključak ako ima onda ga možeš povezati samo sa običnim dvi kablom u slučaju da na grafičkoj nemaš hdmi izlaz. Black Wolf
Ovo samo u slucaju da TV ima DVI prikljucak... u suprotnom pacetina... morace da nakaci DVI to D-sub pa na tv, a slika ce prilikom takve konekcije da bude ocajno losa.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Skroz sam zaboravio da te pitam da nema tvoj tv možda DVI priključak ako ima onda ga možeš povezati samo sa običnim dvi kablom u slučaju da na grafičkoj nemaš hdmi izlaz :: Black Wolf :: ::
znam znam mislio sam uopsteno,nego kada bih igrao krajsis 2 na 42 inca dali bih imao isto frejmova kao kada bih igrao na 22 inca,rez 1920x1080 mislim kad bih uzeo neki komp za 2000e npr gtx 580,8gb rama,intel i7 2600k
:: a naravno da ces imati manji broj FPS-a na 42` :: :: Nego kad se odlucis za tu exoticu od 2K evra postuj ovde, pa da za promenu sastavljamo ne ciganjske masine :)) :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Naravno da ces imati isti broj frejmova. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: znam znam mislio sam uopsteno,nego kada bih igrao krajsis 2 na 42 inca dali bih imao isto frejmova kao kada bih igrao na 22 inca,rez 1920x1080 mislim kad bih uzeo neki komp za 2000 :: npr gtx 580,8gb rama,intel i7 2600k :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.