Imam dva monitora 19` i hocu da ih koristim kao jedan fizicki veci monitor, ne da koristim extend clone ili bilo sta slicno nego bas kao jedan monitor. Prvi put da na googlu nisam ni priblizno nasao resenje.
Dakle treba mi kao jedan monitor koji ce na primer imati rezoluciju 2560x1024 (tj 1280x2), tako da imam jedan desktop i kada pogrenem bilo sta (igricu ili film) automatski mi sve bude preko fullscrena na oba monitora, tj kao na jednom vecem.
Mogu da biram izmedju dve graficke na kojima mogu da radim ovo
Vrlo jednostavno je rešenje, samo da si se malo potrudio, tj napregao mozak.
Postavi monitore kao extended, i kad udješ u neku igru imaćeš kao izbor tu kombinovanu rezoluciju koju si dobio sa extended setupom. Ja sam tako iz zezanja ranije isprobavao neke igre sa dva monitora na Nvidia karti... __________________ Scourge of PCBerza
Daum probao sam ni u jednoj igrici ne mogu da biram kombinovanu rezoluciju. Film mogu da pustim preko VLC kao video wall, ali ni jedna igrice ne moze da ide u full screen-u. Jedina varijanta je igrice koje podrzavaju window mode na taj nacin da mogu da ih razvucem preko oba ekrana. Mislio sam da mozda ima neka caka sa drajverima da nateraju graficku da na oba monitora gleda kao na jedan
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.