moja konfa je e5200 core 2 duo 2gb rama, planiram da dokupim jos 2gb, napajanje blueberry 550w koja je najbolja na ovo sve !? a imao sam 9800gt palit green edition!
kako ide sad to, ako npr ubacim radeonovu karticu, jel ce se nesto pobrkati na kompu zbog drajvera?
Znaci za 100e mogu da uzmem jacu od ove sto sam imao, pa daj predlozi neku sto je u rangu ne moram da igram igrice na full cisto da ne seckaju, a da kazem da mi je i hitnije, a ne daje mi se 50e za novo napajanje jos!
Sikter ti lepo kaze , ajd i ja da ti potvrdim, te grafike sto mozes da guras u komp a da ne traze promenu napajanja ti nece doneti nikakvo poboljsanje , bilo koja grafika koja trazi dodatno 6 pin napajanje , makar i jedan kablic je nebezbedno da stavljas na taj bluberi otpad od kao 550w.
Racunaj minim za napajanje 3000din lc powe 600w H radio extra kod mene sa x6 i gtx 470 , sa njim ces biti 100%miran jer vec gledas da ustedis.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
sad tek videh da nisam napisao da je ova moja crkla, pa mi je zato hitnije, i da u sustini i ne trazim bolje nego iste ili slicne performanse, samo da ne budu losije! a napomenuo sam da bi uzeo 2gb rama dodatno, jer hocu WIN 7 da instaliram!
nema veze, kupi ti graficku pa posle ako budes imao problema bices prinudjen da kupis i napajanje, eto da ti preporucim ovu, mislim da je bas fina ponuda - http://goo.gl/BUwpE
:: :: :: :: Koji smor :D! A da ne menjam napajanje?
:: :: sad tek videh da nisam napisao da je ova moja crkla, pa mi je zato hitnije, i da u sustini i ne trazim bolje nego iste ili slicne performanse, samo da ne budu losije! a napomenuo sam da bi uzeo 2gb rama dodatno, jer hocu WIN 7 da instaliram!
Napajanje menjaj kada ti i ako ti crkne. Ja licno mislim da nece, bar ne skoro. Ako ti je guralo 9800GT, gurace i 6770. Uz malo cimanja mozes da nadjes neki MSI 6770, bio je na akciji, za manje od 80 evra. Standardna je cena 90-100.
A mogao bi i tako! A sad posto je ova moja crkla, jel ovu samo da ubacim ili sta da radim, posto mi neko reko ne znam kada da ako sam imao geforce i samo ubacim redeon mogu da sprzim slot na maticnoj ili tako nesto slicno, pa jel to istina !?
Kupi ovo što ti dautovic reko bolje . Ko prvo bolja je od gt 450 a ko drugo bolje ce da radi sa tim procesorom koji imaš.Drugo napajanje ti ne treba jer troši manje nego li ta koju si imao a neces imati nikakvih problema prilikom prelaska sa nvidia na ati :) (ova ti je dobra gde si to cuo )
da uninstaliraš nvidia drajvere i instaliraš ATI-jeve.Neka ti ostavi neko od kolega link koja je verzija najbolja za tu kartu. @Simon72: Mislim da ne može da troši manje od njegove stare jer je on imao green edition, a ona , mislim, nema dodatno napajanje, imao je Dexter takvu. https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535
:: :: A mogao bi i tako! A sad posto je ova moja crkla, jel ovu samo da ubacim ili sta da radim, posto mi neko reko ne znam kada da ako sam imao geforce i samo ubacim redeon mogu da sprzim slot na maticnoj ili tako nesto slicno, pa jel to istina ! :: ::
Na kodigeneovom napajnje od 450 w je nekoliko meseci radila 5770.Sad je na tom napajanju 5750.Pricalo se puno puta u vezi napajanja i tih karti koje su na toj nekoj granici da mogu i na jeftinija napajanja. U svakom slucaju ta napajanja bi trebalo da se posle 2-2.5 godine zamene drugim.Da je novo garantovao bi ti da ce sve u redu da bude e sad neznam kolko je staro i koliko je istrošeno tj koliko si se igrao.
:: Taj koji ti je to rekao je verovatno neki pekar koji je igrom slučaja postao IT prodavac.. :: :: Isprsi se nekako za 50 evra još ako možeš, taman ćeš moći novo napajanje da uglaviš, 2gb rama i 6770 :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: A mogao bi i tako! A sad posto je ova moja crkla, jel ovu samo da ubacim ili sta da radim, posto mi neko reko ne znam kada da ako sam imao geforce i samo ubacim redeon mogu da sprzim slot na maticnoj ili tako nesto slicno, pa jel to istina ! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.