Treba mi hitno preporuka za monitor. Koristim ga kako za vise satno citanje (ucenje) tako i za gledanje filmova a i uvek se zazelim neke igrice. Imam gtx260 OC graficku. Budzet od 90e-100e (ako se bas nesto posebno izdvaja, max 120e).
:: Pozz :: :: Treba mi hitno preporuka za monitor. Koristim ga kako za vise satno citanje (ucenje) tako i za gledanje filmova a i uvek se zazelim neke igrice :: Imam gtx260 OC graficku :: Budzet od 90e-100e (ako se bas nesto posebno izdvaja, max 120e).
ljudi se preterano loze na LED, ako mene pitas nije toliko bolji, najbolje da odes do npr. Gigatrona ili WinWin-a na B.Brdu pa pogledas sam koji monitor ti odgovara jer su misljenja podeljena, neko ce ti reci uzmi IPS bolja je slika, dodaj jos 150eu, drugi ce ti reci ni TN nije los ali uzmi LED jer su obicni sranje, treci ce ti reci uzmi TV itd..
:: :: :: :: :: E sad sam naso isto za slicnu cenu TFT LED sa 5 puta vecim kontrastom, pa me zanima koji je bolji... dal je moguce da je TFT LED tolko bolji :: ::
Taj sto sam naveo BenQ je jeftiniji, ima DVI, a i slika je bolja nego na tom VS. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ovaj G2020 ima HDMI prikljucak, sto ti je potrebno ako hoces da nakacis npr. konzolu na monitor. Inace isti monitor kao onaj drugi. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.