Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pinnacle Analog PCI TV card
STRANA 1 OD 1
Shcroo Pinnacle Analog PCI TV card 28.03.2007. 00:47 T3785

status: user
broj poruka: 2

Pre mesec dana sam kupio ovu TV karticu za 60eur. Ne mogu da vam opisem svoje razocaranje kada sam je instalirao: zvuk je ocajan, na daljinskom rade samo tasteri za menjanje kanala, potrebno je 5sec da se promeni kanal, teletekst ne radi, timeshifting se nekada sam ukljuci pritiskom na taster za fullscreen....
Prosto ne mogu da verujem da sam dao toliko novca za ovo.

Da li ima nekoga ko ima iskustva sa ovom karticom i da mi da neki savet posto se nadam da ja ne umem da podesim sta tu sve treba i da je u stvari kartica ok i da je potrebno samo nekoliko levih klikova da bi sve funkcionisalo kako treba.
Hvala.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Diman Pokusaj pomoci 28.03.2007. 01:08 #14893

broj poruka: 7

Ne znam koja je verzija tvoje pci tv pinnacle karte. Ja imam pctv stereo karticu. Ona je jedna zahtevna kartica jer nema, da tako kazem, svoju intenu funkciju skupljanja informacija. Ono sto bi mogao da uradis je: ako nisi na win xp professional da ga podignes ili ako nezelis a imas xp home edition original da update windows do kraja ida download-ujes sa sajta https://www.pinnaclesys.com update na verziju 5.8 .inace ja isto tako nisam zadovoljan i najradije bi je zamenio.Ona trazi min pentium4 na 2.4G oko 800mb operativne memorije i minimum 120Gb hard disc.

SupremeEgo PCTV 29.03.2007. 13:20 #14934

broj poruka: 41
Nemoj tako da pricas o toj kartici. Pinnacle je jedan od, ako ne i najkvaliteniji proizvodjac doticnog hardware-a. Nije bez raloga toliko skuplja. Ja imamtaji model jos iz doba P3 na 1GHz, i savrseno je radio kako tad, tako i sad. Uostalom, o kvalitetu treba da ti govori to sto se i dan danas prave identicni modeli koji su se pravili i pre 5 godina. Ako imas bar 1GHz, bice ti dovoljno za sve, osim za timeshifting, koji je stvarno procesorski zahtevan. Najverovatnije je problem se driverima, kao sto rece kolega, jer uslovi moraju da budu idealni da bi sve radilo kako treba, tako da prvo pokusaj to. A ako i dalje ne bude htelo da radi, odnosno ako ti budu brljale komande na daljinskom, mislim da je to dovoljan razlog za reklamaciju. Mada, pre nego sto ga reklamiras, pokusaj da je instaliras na nekom drugom kompjuteru.

Pozdrav

Shcroo Hvala 30.03.2007. 22:09 #14991

broj poruka: 2

Pokusacu, pa javljam da li sam uspeo nesto ili ne.
Hvala na savetima. PozZ
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs