Govori se o samostalnim monitorima koji prikazuju 3D sliku, zasto kupiti onda onaj koji to ne moze i bespotrebno skupe USB naocari? Meni ispod 27 inca nije komotno gledanje filmova u kucnim uslovima. Mnogo kosta jedan takav monitor sa 120Hz i grafikom koja ga podrzava sa sve 3D USB naocarima.
:: http://www.daxcell.net/slika-732 :: :: eto :-D nisu lose,ali ja sam licno od svega ocekivao vise... :: :: Ako planiras da sa ovim gledas 3d dobices ga. izdrzaces 10 - 15 minuta ako si SOKO i imas NJEGOVO OKO... :- :: :: U svakom slucaju mucenje za oci,i ja sam to batalio,bukvalno mi stoje,i eto znam da ih imam.. :: :: Aktivne naocare i monitor na 120 hz,e to je vec druga prica,skuplje jeste,ali OCI SU SAMO JEDNE :: :: :: asus p7p55d-e & intel i7 860 @3,8Ghz/Gigabyte gtx460 1gbOC/2x2gb geil 1600mhz cl9/1Tb wd green,500Gb seagate/Raptor 74gb/CM 690,cm rs620w/ yamaha A-1000 & WHARFEDALE DIAMOND 9.3.SAMSUNG F238 :: ::
3D naocare za ovu novu tehnologiju imaju bateriju u sebi da bi prikazivale to kako treba, ali skoro je neko najavio mozda cak i izbacio nisam 100% siguran 3D naocare bez baterije, jer su ove sa baterijom bile poteske.
Cena Toshiba naocara sa baterijama je negde u USA oko 120 $, ovde namam pojma.
Nisu lose, radi to, umaraju malo. WoT izgleda lepo, malo je muka razlikovati svoje i protivnicke jedinice i biti siguran kad je nisan na protivniku, 2D nisan na 3D modelu. Generalno zadovaljan, za te pare OK kupovina.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.