imam gore pomenutu karticu, stara ja nekih 6 meseci, u zadnjih par dana je pocela na desktopu da mi se pojavljuje poruka da se kartica na napaja sa dovoljne snage, takoje je kupljeno i novo napajanje od nekih 600w , da li je neko imao slicnih problema....
sory, mozda nisam bio jasan, napajanje je kupljeno kada i kartica, napajam je kako i treba, dakle sa dva konektora, marka napajanja je LC Power, sve je sljakal do pre par dana, probacu da malo izduvam karticu od prasine, da promenim drajvere, jbga ni sam ne znam sta da radim, nadam se da nece da radi reklamacija....
Najjeftiniji lc 600w je H verzija , do skoro je napajala moju gtx 470 u kombinaciji sa Phenomom x6 1055 t i 7gb rama + gomila ventilatora, dakle ne bi trebalo da je slabo, jedino da je neispravno , testiraj kartu na drugom kompu koji ima 100% ispravno napajanje a posle testiraj to napajanje sa drugom kartom,
nesto je 100% neispravno , dakle nije problem da to napajanje ne moze da izgura tu kartu.
Sutnula je devojka kuciste nogom slucajno naravno dok je komp bio upaljen , ali mi je tek kasnije rekla-priznala sta se desilo.
Ja cujem zuji kao da je losa struja ,nije preglasno ali se cuje. a ona se pravi blesava pa je ipak reka na kraju
Ode na popravku ima garanciju jos oko pola godine, naravno nisam im rekao deo o sutiranju kompa u napajanje nadam se da ne citaju ovaj forum i ne povezu nick sa imenom :)
Kad nisi bio tu, ona je rekla tvom PC-ju: `ceo dan u tebe bulji umesto u mene!E, pa, nećeš majci!(i usledio je low-kick u kućište)` BAAAAAAAAM!!!!!!!!!
Izdržalo, jadno, i X4, i X6, i GTX260, i GTX 470,... ali jednu ženu nije mogao...sad mu više nije ništa, ubila ga je k`o zeca!
:: Pa jes da je Dunja mala i niska i lagana :: ali te egzibicije nisam jos uvek probao na kucistu.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 105 :: Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: GPU: 470 gtx Gigabyte :: MBO: AM3+ 970 Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU: Chieftec 650 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Pacov:Mx518 :: ::
Najefikasnije bi bilo da stavi rezervno napajanje a karticu u rezervni pc, pa da vidimo. Proveri ti te konektore za napajanje grafe, zna da izgubi spoj a bogami i da zagori i izgori. Ili je napajanje, ili je produvao gpu, srce struju ko nenormalan..., ako nije ono prvo...
eo juce posle podne i danas sljaka dobro, jbga nesto se desavalo preko vikenda, da li je toliko varirao napon u mrezi, mada nemoguce-postoji trafo u napajanju koji bi trebao da kompenzuje sa 220 na 12 (5)V, ce da vidimo ovijeh dana kako ce da sljaka....ako stignem probacu kod kuma da prebacim kartu pa da vidimo tamo sta se desava....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.