CAo narode imam Plocu Asus P5K..E sad da li moze da se upre u CF HD 5750 i HD 2600XT DDR4.Ili ipak treba isti chip da bi se karte uparile u CF..Ovu HD 2600XT sam najvise ubacio zbog S videa..Ali ne vredi ,ne prepoznaje tv..Ili zna li neko kako da poteram HD 2600 da mi baci sliku na obicnom TV-u..Pozdraaav..
ja sam nekad imao tu 2600xt (bese silent ako se ne varam) i radio joj s-video bez problema ne znam koji os koristis, ako je win 7 onda je vrlo prosto skini drajvere, instaliraj, povezi kablove kako treba i samo win taster+P (ponudice ti meni sta hoces i kako) ako je xp u pitanju moraces pesaka u podesavanjima od grafike na ukljucis clone mode (ako ti je matoriji tv onda i opciju force tv detection) a ako pak nista od ovoga nece da radi (ili si vec sve ovo probao pa nista) onda postoji verovatnoca da je kabl riknuo (manja steta) ili je tv out riknuo (veca steta) probaj pa javi sta si uradio ae
:: :: CAo narode imam Plocu Asus P5K..E sad da li moze da se upre u CF HD 5750 i HD 2600XT DDR4.Ili ipak treba isti chip da bi se karte uparile u CF..Ovu HD 2600XT sam najvise ubacio zbog S videa..Ali ne vredi ,ne prepoznaje tv..Ili zna li neko kako da poteram HD 2600 da mi baci sliku na obicnom TV-u..Pozdraaav.
da ti radi cf na toj ploci(i da imas dve iste kartice)-jedan pcie x16 drugi x4 uveri se sam http://goo.gl/Y1AqO
ps.ja imam tu plocu-stavljao sam 5770 u cf nisam bio zadovoljan-u nekim igrama sam dobijao samo po 5-10fps!!!ili nisam umeo ,ili sam mnogo vise ocekivao nego sto sam dobio....
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.