Mislis da putem adaptera nakacis hdmi na vga ulaz? Apsolutno nista neces da dobijes, samo budzu pozadi. Kako samo ime kaze: to je adapter- adaptiras nesto na nesto. nije changer ili reverter pa da pomislis da ce se nesto promeniti. Jbg, guraj tako dok ne kupis bolji monitor
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Pozdrav :: Uzeo sam grafu sa hdmi izlazom i zanima me sad da li bi bilo razlike kada bi spojio graficku sa hdmi na monitor koji je d-su :: :: imam kabal koji je hdmi-dvi pa sam mislio i tu da uzmem adapter d-sub-dvi pa da je spojim na monito :: :: hvala
ahhahahahahhahah ja jacu temu do ove nisam video na ovom forumu, pa ti si kralj! IDOL MLADIH!!!
Ovo samo srbenda moze!
frekfencija
:: :: Pozdrav :: Uzeo sam grafu sa hdmi izlazom i zanima me sad da li bi bilo razlike kada bi spojio graficku sa hdmi na monitor koji je d-su :: :: imam kabal koji je hdmi-dvi pa sam mislio i tu da uzmem adapter d-sub-dvi pa da je spojim na monito :: :: hvala
Dobićeš kur*c koji pritom i neće raditi... Kupi HDMI na HDMI kabl ako baš hoćeš ali ti je slika ista kao sa DVI-em. HDMI prenosi i zvuk kroz isti kabl pa je po tome specifičan... __________________ Scourge of PCBerza
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Dobićeš kur*c koji pritom i neće raditi... Kupi HDMI na HDMI kabl ako baš hoćeš ali ti je slika ista kao sa DVI-em. HDMI prenosi i zvuk kroz isti kabl pa je po tome specifičan.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:D a sta cu kad se nema para za LCD pa reko aj da probam da nabudzim nesto nista onda samo da uzmem LCD pa cepaj
:: ahhahahahahhahah ja jacu temu do ove nisam video na ovom forumu, pa ti si kralj! IDOL MLADIH!! :: :: Ovo samo srbenda moze :: :: :: frekfencij :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: Uzeo sam grafu sa hdmi izlazom i zanima me sad da li bi bilo razlike kada bi spojio graficku sa hdmi na monitor koji je d-su :: :: :: :: imam kabal koji je hdmi-dvi pa sam mislio i tu da uzmem adapter d-sub-dvi pa da je spojim na monito :: :: :: :: hvala
i da imam lcd monitor gore sam mislio na LCD televizor da ne bude zabune :D pa reko aj da probam ko zna jbg mozda nesto uspe ali vidim da nema potrebe da se bakcem sa tim ako kazete da je isto
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.