na kojim taktovima radi taj asus extreme ja imam gainward (agp,obicnu, nisu joj fabricki dizani taktovi) i ovo su max 720MHz za gpu, 1650 MHz za ram driver sa opcijom DETECT OPTIMAL FREQUENCIES daje 660/1600 aj napisi taktove za tu, da ne trazim po netu inace, sto se mene tice, ovo je najbolja karta za 17 incha displeje (1280*1024) za vece ipak treba nesto vise
7600 je najbolja graficka u tom rangu i nema bolje od ne,pogleda jos jer za 180 eura mozes da dobijes 7900gs koje je dosta bolja od nje i po meni best-buy...
:: 7600 je najbolja graficka u tom rangu i nema bolje od ne,pogleda jos jer za 180 eura mozes da dobijes 7900gs koje je dosta bolja od nje i po meni best-buy.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.