Konfiguracija: P5Q3 Deluxe C2D neki? 2 gb rama I sad bitan deo: 8800 gt i blueberry 500w 14A na 12V grani koje su u servisu stavili pre nedelju dana. Staro napajanje su zamenili zato sto se pokvarilo. Pretpostavljam da je napajanje u pitanju, monitor sam proverio, pci slot proverio, vrte se svi ventovi samo nema slike. I kad bi sve radilo koliko bi se moglo prodati?
jedino da uzmeš od nekoga drugo napajanje pa da probaš.Ovako možemo samo da nagađamo.Ili da staviš preko noći sliku čudotvornog Alana Čumaka pored računara, pa da njegova bioenergija `izleči` problem.
8800 ne bi trebalo da ima bilo kakvo dodatno napajanje
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
:: Ako nisi povezao kabelom nece to ici.. :: :: Ta karta nije tako veliki potrosac... ali ne zaboravi da proveris da mozda u servisu nisu zaboravili da nakace dodatno napajanje za grafiku.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: 8800 ne bi trebalo da ima bilo kakvo dodatno napajanje :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 105 :: Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: GPU: 470 gtx Gigabyte :: MBO: AM3+ 970 Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Pacov:Mx518 :: :: :: Ako nisi povezao kabelom nece to ici.. :: :: :: :: Ta karta nije tako veliki potrosac... ali ne zaboravi da proveris da mozda u servisu nisu zaboravili da nakace dodatno napajanje za grafiku.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
onda si imao verovatno neku green ediciju jer 8800gt trosi 105W, a kroz plocu ne moze vise od 75W da prodje .)
E SAD pitanje za n.n. 13 jel ta graficka mozda kupljena skoro(ako jeste onda je pecena 90%) i mozda je ona gecrht! a ako nije ona onda je to borovnicino napajanje slabo za nju
Sad sam stavio drugu memoriju, ukljuci se racunar, ali kad ga restartujem, ukljuci monitor ali opet nema slike (pre nije ni ukljucio). Nakon toga ugasim racunar, izvadim bateriju od biosa, vratim, i ukljuci se, ali opet nakon restarta isti problem. Stavio sam novi windows (jedva) i nije resio problem. Da li je neko mozda imao slican problem? Pretpostavljam da je do biosa i da bi trebao fles, ali nisam to jos radio, pa ako bi neko mogao da mi objasni bio bih zahvalan. Snimio sam problem, ali nije nekog kvaliteta posto je snimano mibilnim, a i zaboravio sam da stavim HD snimanje.
Probaj da odradis higijenske zadatke... Povadi sve sa ploce izduvaj prazinu, obrisi kontakte pa sve vrati na svoje mesto...
Ako ni to ne pomogne mozda je otisla grafika a mozda i monitor.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Sad sam stavio drugu memoriju, ukljuci se racunar, ali kad ga restartujem, ukljuci monitor ali opet nema slike (pre nije ni ukljucio). Nakon toga ugasim racunar, izvadim bateriju od biosa, vratim, i ukljuci se, ali opet nakon restarta isti problem. Stavio sam novi windows (jedva) i nije resio problem. Da li je neko mozda imao slican problem? Pretpostavljam da je do biosa i da bi trebao fles, ali nisam to jos radio, pa ako bi neko mogao da mi objasni bio bih zahvalan :: Snimio sam problem, ali nije nekog kvaliteta posto je snimano mibilnim, a i zaboravio sam da stavim HD snimanje :: :: http://www.youtube.com/watch?v=CMco4GbgVMI :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD :: ::
:: http://tiny.cc/6cke :: Ukratko, skineš najnoviji BIOS sa sajta, baciš ga na USb flash, resetuješ komp, uđeš u BIOS, i pokreneš EZ flash opciju.. :: :: Ako ni to ne uspe, testiranje parče po parče, tj komponentu po komponentu :: A uvek postoji i opcija da je instalacija win-a loša(disk) :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navig :: ::
:: Sistem sam instalirao uz restartovanje biosa jer sam mislio da je softverska greska jer je windows bio jako lose instaliran :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: Ati 3650 :: Termaltake 470 :: 500GB WD Caviar Blu :: Termaltake WingR :: Benq 22` FullHD :: ::
C:/D/E/G/F/.../Windows Imas u C celu abecedu foldera i u svakom od tih foldera brojeve od 1 do 10 i tamo razbacani svi fajlovi. Ne znam ko je to uradio i kako uradio, ali svaka mu cast. Inace zaboravio sam to da snimim-slikam :\
:: Šta znači to `jer je windows bio jako lose instaliran` :: :: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf :: :: :: :: Sistem sam instalirao uz restartovanje biosa jer sam mislio da je softverska greska jer je windows bio jako lose instaliran :: :: :: :: Gigabyte GA-MA770-DS :: :: Athlon 5000+ @ 3 GH :: :: 2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz :: :: Ati 3650 :: :: Termaltake 470 :: :: 500GB WD Caviar Blu :: :: Termaltake WingR :: :: Benq 22` FullHD :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.