Pre svega da se izvinim sto otvaram 100-tu temu sa ovom tematikom, ali od ovih sto sam procitao, toga sto ja hocu nema. Dakle hocu 24`, full HD monitor, sa najkvalitetnijom slikom koja moze za te pare i (ovo je najbitnije) sa mogucnoscu podesavanja po visini (to mora da ima), odziv 2-5ms, DVI prikljucak moze i ne mora, koliko ja znam on je potreban onima koji igraju konzole (nisam nigde cuo da je preko DVI slika nesto bolja) IPS monitori mi se ne uklapaju u budzet ali i odziv je ono sto mi kod njih smeta. Budzet je 170 evra, moze i do 180 ali nista preko toga.
Imao sam ga ja 10 sati. Vratio tv u dnevnu sobu, kupio ovaj monitor u 10do21h, ukljucio kod kuce na 15min, spakovao, ujutru u 9 vratio gde sam kupio, seo u kola, otisao za bg i kupio tv. Jednostavno nije to to na monitoru, bledunjava slika, nije uzitak gledati video sadrzaj.
Elem, Krune, prijatelju, imas li ti stogod malo debljih knjiga u kuci? Imas? E pa resio si problem podesavanja po visini :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
taman jos imas lufta... Kao prvo, DVI i HDMI nije isto. Steta kupiti monitor za 150e pa navise bezz DVI prikljucka. Mislim da treba malo da se jos ispruzis ako bas mora to sve sto si naveo... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-HD4870-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
kolko sam ja shvatio ti si ga koristio kao tv??ili gresim? Monitor i nije za tv ,a ovo za knjige najbolje (ako ne najbolje onda najekonomicnije)resenje :)
Zajebaces se zesce ako uzmes monitor bez dvi ili hdmi,tj samo sa vga.To nema nekog uticaja na 17,19,eventualno 20.Za vece dijagonale obavezno dvi.Nemas ostrinu najkrace receno sa vga.
A sto se tice podesavanja po visini u Austriji sam video univerzalno postolje za lcd koje moze da se podesava po visini.Pasuje na sve monitore koji mogu da se kace na zid tj imaju cetiri rupe pozadi.Cena je bila 10 ili 15 e.Zajebah se sto nisam kupio odmah.Kad sam trebao da krenem bio sam u zurbi i nisam imao vremena da kupim.Mozda tako nesto ima i kod nas da se kupi?
:: A sto se tice podesavanja po visini u Austriji sam video univerzalno postolje za lcd koje moze da se podesava po visini.Pasuje na sve monitore koji mogu da se kace na zid tj imaju cetiri rupe pozadi.Cena je bila 10 ili 15 e.Zajebah se sto nisam kupio odmah.Kad sam trebao da krenem bio sam u zurbi i nisam imao vremena da kupim.Mozda tako nesto ima i kod nas da se kupi? :: :: ::
Bas suprotno, tv sam koristio kao monitor, i sada tv koristim kao monitor, a tv gledam 12 minuta nedeljno xD, slika mi bolja nego na monitorima, zato sam uzeo ovo sto imam.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: kolko sam ja shvatio ti si ga koristio kao tv??ili gresim :: Monitor i nije za tv ,a ovo za knjige najbolje (ako ne najbolje onda najekonomicnije)resenje :)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.