Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
pa šta sad mrsi?!
STRANA 1 OD 1
nisque pa šta sad mrsi?! 06.08.2011. 20:08 T37647

status: user
broj poruka: 1060
kad igram cod mw2 multi, e sad kad se nišani, počne da secka.. znači ono, desni klik pa aim down the sight, i tu počne da recka... to se ranije reeeeetko dešavalo, al bre u zadnje vreme mnogo često... i onda moram ceo komp da restartujem pa radi lepo... imao sam najnovije drajvere koji nisu bili beta, onda sam i betu poslednju stavio i isto sranje!! đe koji krasni zapelo??
GTS250 1GB
i750@3.8GHz
LC GP6600v2 2.3
ostalo mislim da nije od značaja...

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Kakav ti je ping? 06.08.2011. 20:49 #350162

broj poruka: 3241
Meni je znalo to da se dešava kada me zajebavao ping na SBB-u.Uradi google ping i pingtest.net pa vidi.Možda eventualno da probaš drugi crack ili da probaš da spustiš podešavanja na niže pa da vidiš.

http://www.mojdom.rs/ http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJY
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmat

nisque re:ping 06.08.2011. 22:58 #350218

speed kaže 23, a u igri sam ako ne među najnižim pingovima, onda blizu njih... al ranije je radilo ful.. i sa ovim max detaljima ima 100 frejmova... da je fps loš pa i nekako, al dešava se po nekad...

JovanZ Aiw ili original? 06.08.2011. 23:54 #350235

broj poruka: 3008

Ako je aiw, imali su problema sa poslednjim update-om. Idi alt i tab i vidi u task manageru ima li neki proces od dva slova(nisam siguran za tacan naziv) koji jede oko 50% cpu, kada ga zatvoris, trebalo bi da radi bez seckanja. Ne bi im bilo prvi put da NTa ubacuje maliciozni kod u updater. Preskeniraj nekim anti malware-om da budes siguran.
nisque aiw 07.08.2011. 12:51 #350355

pa aj i to ću probam kad budem stigo da odprangijam partiju...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs