Od prostora gde se gleda, cene, vremena koje se provodi gledajuci TV, da li ziivs sam ili sa nekim... Pitanje nema puno smisla. Ja sam uvek za pre za TV, ali ako zivis sam u sobi 3 sa 3 i imas komp onda ti je bolja TV karta. Razgranici sam. Kartica Leadtek, neka iz 2000 serije.
Re: Tv LCD 22,24` ili monitor 22,24` i tv kartica i koja???
05.08.2011. 20:59
status: user broj poruka: 9459
Uzmes recimo Samsung T220 22-inch, ima u sebi i TV tuner. Prikacis lap na njega i uzivas. Naravno, ima i drugih modela. Ovaj ima buraz nekih par god. i vise je nego zadovoljan kvalitetom slike.
Re: I nemas komp, onda kupi TV. Sta ce ti monitor i Stand alone Tuner?
05.08.2011. 21:53
status: user broj poruka: 9459
Ok ti je ta varijanta, nego me zanima zasto ne bi uzeo monitor sa vec ugradjenim tjunerom, sada svaki ima analog/digital tuner? U svakom slucaju kvalitet je skoro isti (podrazuneva se da uzmes neki kvalitetniji box, jer ovi matoriji su zivi krs.)
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.