Koji monitor da kupim? Mora da bude Full HD (naravno), pozeljno je da ima digitalni ulaz ili HDMI, i da bude od 22` pa na gore. Zanima koji ima najbolju sliku, prokazuje najbolje boje...I da bude do 15 500,16 000...
prodajem ja moj viewsonic VX2433mw u izvrsnom stanju bez mrtvih pixela sa garancijom na jedan mrtav pixel.. ima hdmi i sve ostalo, 2 ms odziv itd.. ako si zainteresovan javni pa se mozemo dogovoriti za ostatak..
Odličan za 11000 din. Mada preporuka ide za 2361. Mana mu je kad je skopčan na HDMI uvijek moraš prebaciti u podešavanjima na HDM(odnosi se na kompjuter ne na TV), jer traži priključak primarno za DVI konektor, što može da iritira. Ja sam ga povezivao na 3 računara i sve radi kao podmazamo. Znači na matori DSUB, novi DVI, a HDMI za TV. Bresvica, plus odziv od 2 ms i nema duhova ili kašnjenja kod jako brzih scena u filmovima. Potrebno je samo malo kalibrisati boje za tvoje oko ito je to. operator
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.