Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
monitor pobrljavio
STRANA 1 OD 1
duqp monitor pobrljavio 05.08.2011. 15:08 T37625

status: user
broj poruka: 3466
evo ovako
izbacio sam tv napolje i 5m vga kabl iskoristio da monitor povezem njime na racunar i da bih kuciste pomerio sto dalje od stola (stavio sam i produzni usb i ps2 i sve je ok)
ali slika na monitoru kao da se sliva na desnu stranu, kako se pomera kursor tako se pored njega vide neke linije.

ne vraca mi se kuciste na staro mesto pa bih voleo da nadjemo resenje za ovo. hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 05.08.2011. 16:10 #349871

broj poruka: 3008
Mozda sa kablom nesto nije u redu, ili je mozda slabo prikacen na graficku, vidi da li si ga dobro zasrafio. Ako ti monitor radi dobro sa drugim kablom - eto ti odgovora :)
codeus ... 05.08.2011. 16:49 #349888

broj poruka: 4054
za 5m treba ti extra bobar VGA kabel .. oklopljen .. debeo kao palc (figurativno) ..

probaj monitor da ukljucis u istu uticnicu gde i komp (220v)

Pisko Phi! 05.08.2011. 20:30 #349937

broj poruka: 6651
Pravi Balkanac bi lepo podmetnuo nešto pod postolje i nakrivio monitor u desno, da se slika vrati i `slije` nazad odakle je i otekla, i tako ostavio godinama....

Nekvalitetan kabal.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs