imam grafu powercolor hd 4850 i kad igram nfs hot pursit 2010 u igri imam samo 17fps i onda izadjem i guram grafu na max overclock i isto 17fps...u cemu bi bilo problem driveri od grafike ili nesto drugo?hvala unapred
Koji imas procesor? Ako ti je cpu neka bedara, onda ne moze da gura grafiku
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: imam grafu powercolor hd 4850 i kad igram nfs hot pursit 2010 u igri imam samo 17fps i onda izadjem i guram grafu na max overclock i isto 17fps...u cemu bi bilo problem driveri od grafike ili nesto drugo?hvala unapred ::
A sto ne bi mogao? Poiskljucuj u video opciji razne AA, blur, shadow, glow i ostala sranja i radice. Ionako nisu za go k. ti efekti u NFS serijalu. Dosta realnije izgleda bez tih `poboljsanja`.
Zasto imas neku stalnu potrebu da davis za svaku sitnicu koja ti padne na pamet? Na stranu, sto si u ovoj temi http://goo.gl/thtsy i to bas juce napisao da imas Intel dual core a sad odjenom imas athlona 64x2 4600+...
da naravno da imam intel dual core e5500 i asus p5q deluxe sa msi 3850.ali u swim tim pricama nikag nisam rekao da imam i drugi komp pre 4 dana sam ga kupio zato sad sam reko da imam athlon 4600+ i msi k9 neo i hd 4850.
Pa utvrdi sam šta je. Pre nego startuješ igricu, uključi task manager da ti pokazuje opt. CPU, i recimo MSI AB ili gpu-z da ti pokazuje opterećenje GPU. U toku igre, kad ti spusti FPS, prebaci se u desktop i pogledaj grafikone, pa ćemo onda videti šta dalje.
Kada budes prekinuo da pises w umesto v i malo odrastes mozda i dobijes odgovor ovde...
Pitaj na facebuku?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
:: da naravno da imam intel dual core e5500 i asus p5q deluxe sa msi 3850.ali u swim tim pricama nikag nisam rekao da imam i drugi komp pre 4 dana sam ga kupio zato sad sam reko da imam athlon 4600+ i msi k9 neo i hd 4850 ::
Još jedan negativan glas za ideju da se uvede konfiguracija kao poseban pokazatelj! Šta kad čovek ima više od jednog računara?
Pozdrav!
Vlada
:: da naravno da imam intel dual core e5500 i asus p5q deluxe sa msi 3850.ali u swim tim pricama nikag nisam rekao da imam i drugi komp pre 4 dana sam ga kupio zato sad sam reko da imam athlon 4600+ i msi k9 neo i hd 4850 :: :: ::
pa decace nisi je dovoljno nasvirao .. digni napon na GPU na cela 2V .. e onda pomeri klizace za OC na max .. garantujem da ces se iznenaditi kako ce grafa da guta igre ..
Inace ne razume te on nista da si napisao went umesto vent mozda bi te i razumeo...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
:: :: :: :: pa decace nisi je dovoljno nasvirao .. digni napon na GPU na cela 2V .. e onda pomeri klizace za OC na max .. garantujem da ces se iznenaditi kako ce grafa da guta igre . :: :: i da .. zaustavi vent na grafi .. on je usporava
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.