mozda nije pravo mesto al mi je bas frka pa racunam da ce ovde vise ljudi videti... mali buraz mi je na putovanju u aziji i kevi je na kompu crkla agp kartica. bio sam u dva servisa i rekli su mi da oni nemaju vec dugo...
dal neko mozda ima bilo kakvu agp kartu (moze i najbednija), stara je bila gf2 mx440...
... ali kakve veze ima azijsko proputovanje sa AGP standardom? :)
Ako misliš da će `mali buraz` naići na neku AGP grafičku posred nekog seoskog puta u Mongoliji, nek` uzima. Samo neka uzme kriomice, nisam siguran kakvi su mongolski zakoni.
:: ... ali kakve veze ima azijsko proputovanje sa AGP standardom? : :: :: Ako misliš da će `mali buraz` naići na neku AGP grafičku posred nekog seoskog puta u Mongoliji, nek` uzima. Samo neka uzme kriomice, nisam siguran kakvi su mongolski zakoni.
ma mali buraz je na tajvanu sa folklorom a keva sad ne moze da se cuje sa njim preko skajpa... zato je frka :) on je klinac, ima 9 godina i prvi put je otputovao na tako dug peroiod (mesec iop) pa svaki dan zove kevu :D
nije meni frka zbog njih xD nego su mi ukucani okupirali komp otkad njhov ne radi
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647280. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.