Sta mislite da li je izvodljivo, vec imam shemu i sve sam isplanirao samo ne znam kako ce se ponasati po putu i koliko su osetljivi? Da se ne polomi drzac ili sta vec od truckanja...(znate vec kakvi su nam putevi(najgori u Evropi...))
... izdržaće i monitor.... u šta si mislio da ga utakneš? U bulju? Čemu služi? Pazi, jedini likovi koji mogu mirno da bleje u to, i bezbedno, sede isključivo na zadnjim sedalicama. I tačka. Vozač i suvozač bi time bili zblesavljeni i, potencijalno, ubiveni. Ako je za filmove, odozada... ako je za navigaciju, na neki nosač i lcd nema šanse da gecrkne.
Pa pazi za sve zivo! Kupio bih inverter tj. vec ga kupujem od 1000w(naravno necu toliko da trosim ali neka, bolje da ima nego da zafali) tako da sam resio problem napajenjem i monitora i booklet-a i svega sto mi treba... Tu bi bio i digitalni palyer sa hdd-om, tv kartica, tu je lap top za igrice i tako...Sto se tice vozaca i suvozaca naravno da nece moci da bleje u to da nebi izginuli svi...Napravio bih i sine po kojima bi se monitor pomerao gore-dole (posto imam karavana) i kad stanemo otvorim gepek i to je to...Nego ako ne u voznji onda na izletu ili gde god budemo bili, uzivacemo...
pa sad zavisi kakav ti je akumulator ..svejedno nece moci da se igras vise od 2h jer ces morati da guras auto da bi upalio xD a ako je dizelas onda ces da cekas vucnu sluzbu xD a dok je auto upaljeno neces imati nikakvih problema
... neke ideje si pokupio iz `Majstorske radionice`, očigledno. Naime, ljudi za to koriste lap-top, i priključuju ga na upaljač. Ima i onih dvd-plejera za kola, sa sve monitorom. Pravi monitor, koji nije ugrađen u sedišta i tako nešto, ipak će da ti iziđe na nos. Smisao odlaska kolima je odvajanje od jazbina i elktronskog otpada.
auto u najskorije vreme, a onda eto heljadarke na generalku. Jeftinije mu je da promeni karike odmah.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Imam monitor za auto radi na 12 volti kaci se na zadnje sediste ima ulaz za video i audio i slusalice velicine je 7 inca TFT to ti je resenje za tvoj problem
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647280. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.