NAJBOLJA AGP VERZIJA GRAFICKIH KARTICA,KOLIKO MOGU DA ZAKLJUCIM! E,SAD ME INTERESUJE KOLIKO JAKO NAPAJANJE BIH MORAO DA IMAM ZA OVU GRAFICKU KARTICU! TRENUTNO IMAM NAPAJANJE OD 450 W! DA LI JE TO DOVOLJNO DA GRAFICKA RADI BEZ PROBLEMA? I DA LI JE MENI ZAISTA POTREBAN JACI PROCESOR DA BIH GRAFICKA RADILA O.K.? ILI NE? POSTO IMA RAZLICITIH MISLJENJA U VEZI TOGA? IMAM SEMPRONA 2800+ KOJI JE KLOKOVAN NA 2,20 GHz?
450 W nekog iole ozbiljnijeg proizvodjaca bi trebalo da je vise nego dovoljno. Takodje mislim i da ti je CPU sasvim dovoljan.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: NAJBOLJA AGP VERZIJA GRAFICKIH KARTICA,KOLIKO MOGU DA ZAKLJUCIM! E,SAD ME INTERESUJE KOLIKO JAKO NAPAJANJE BIH MORAO DA IMAM ZA OVU GRAFICKU KARTICU! TRENUTNO IMAM NAPAJANJE OD 450 W! DA LI JE TO DOVOLJNO DA GRAFICKA RADI BEZ PROBLEMA? I DA LI JE MENI ZAISTA POTREBAN JACI PROCESOR DA BIH GRAFICKA RADILA O.K.? ILI NE? POSTO IMA RAZLICITIH MISLJENJA U VEZI TOGA? IMAM SEMPRONA 2800+ KOJI JE KLOKOVAN NA 2,20 GHz ::
Radice ti Ok sigurno, ne trazi ta kartica neko jako napajanje, ja ima 360W i planiram da je uzmem i 99% sam siguran da ce raditi OK. Nego reci mi gde si nasao tu karticu, gde ima da se kupi i po kojoj ceni?
NASAO SAM JE U `WEB HOUSE` (Durmitorska 3) po ceni od 160 eura! Ali nisam ih zvao da proverim da li imaju na lageru!? Moracu da sacekam sa kupovinom zbog kinte koja mi nedostaje!
:: Radice ti Ok sigurno, ne trazi ta kartica neko jako napajanje, ja ima 360W i planiram da je uzmem i 99% sam siguran da ce raditi OK :: Nego reci mi gde si nasao tu karticu, gde ima da se kupi i po kojoj ceni?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.