AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.8 Driver Preview Features: The following download provides the following features in addition to the AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.7 driver release
- Enables AMD HD3D technology support on DisplayPort panels, such as Samsung 750 and 950 series 3D displays
Improves performance:
- Up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products - Up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products - Up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of products
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Moja preporuka je da se 11.8 preview zaobidje, kada pritisnem desni klik da bih iskopirao web adresu pojavi se meni koji kao da je izasao is seckalice...
:: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst118DriverPreview.asp :: :: AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.8 Driver Preview Features :: The following download provides the following features in addition to the AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.7 driver releas :: :: - Enables AMD HD3D technology support on DisplayPort panels, such as Samsung 750 and 950 series 3D display :: :: Improves performance :: :: - Up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: - Up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: - Up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: :: ::
instaliram...BSOD i opet i opet i opet deinstaliram uz driver sweeper iz safe mode instaliram 11.6 onda BSOD i BSOD i fakeni BSOD mnogo ovaj ATI osetljiv na promenu drajvera do danas mi 11.6. radili super, a sad nece... stvarno, prezadovoljan sam!
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Moja preporuka je da se 11.8 preview zaobidje, kada pritisnem desni klik da bih iskopirao web adresu pojavi se meni koji kao da je izasao is seckalice.. :: :: :: :: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Catalyst118DriverPreview.asp :: :: :: :: AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.8 Driver Preview Features :: :: The following download provides the following features in addition to the AMD Catalyst Control Center / AMD Vision Engine Control Center 11.7 driver releas :: :: :: :: - Enables AMD HD3D technology support on DisplayPort panels, such as Samsung 750 and 950 series 3D display :: :: :: :: Improves performance :: :: :: :: - Up to 10% in Crysis 2 DirectX 11 version for both non-Anti-Aliasing, and application enabled Anti-Aliasing cases on the AMD Radeon™ HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: :: - Up to 8% in Fear 3 DirectX 11 version with application enabled Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: :: - Up to 30% when AMD’s Morphological Anti-Aliasing (MLAA) is enabled through the Catalyst Control Center on AMD Radeon HD 6000 and AMD Radeon HD 5000 series of product :: :: :: :: :: ::
Coklo nesto si zajebo, ili si skinuo pogresnu verziju drajvera za svoj OS ili si Driver Sweeperom obrisao jos nesto osim drajvera...
:: instaliram...BSO :: i opet i opet i ope :: deinstaliram uz driver sweeper iz safe mod :: instaliram 11. :: onda BSOD i BSOD i fakeni BSO :: mnogo ovaj ATI osetljiv na promenu drajver :: do danas mi 11.6. radili super, a sad nece.. :: stvarno, prezadovoljan sam :: :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
da li mogu bezbedno preko opcije software update u catalist centru da nakacim ovu verziu )imam predhodnu 11.6),da ne dodje do sukoba drivera ili ima neki bezbedniji nacin i ako ima mozete li da mi objasnite ukratko kao se to radi?Predpostavljam da update sem ovog sto sam pomenuo preko Ati catalista postoji i da nije tezak ,ali opet nisam neki poznavalac PC pa bih vas molio za savet.hvala unapred
ja ti se isto nisam neki poznavalac, i nikad nisam koristio taj software update, samo lupim verziju koju skinem i to preko stare. nijedan problem za sad. imao sam 11.2 pa reko nje 11.6 pa preko toga 11.7 i evo sad 11.8, i sve radi.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
:: :: :: da li mogu bezbedno preko opcije software update u catalist centru da nakacim ovu verziu )imam predhodnu 11.6),da ne dodje do sukoba drivera ili ima neki bezbedniji nacin i ako ima mozete li da mi objasnite ukratko kao se to radi?Predpostavljam da update sem ovog sto sam pomenuo preko Ati catalista postoji i da nije tezak ,ali opet nisam neki poznavalac PC pa bih vas molio za savet.hvala unapre ::
pnegde sam procitao da treba nekim programcicem da se izbrisu predhodne verzije pa onda da se instalira nova,ali ne mogu taj tekst ponovo da nadjem.
:: ja ti se isto nisam neki poznavalac, i nikad nisam koristio taj software update, samo lupim verziju koju skinem i to preko stare. nijedan problem za sad. imao sam 11.2 pa reko nje 11.6 pa preko toga 11.7 i evo sad 11.8, i sve radi. :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: :: :: :: :: :: :: da li mogu bezbedno preko opcije software update u catalist centru da nakacim ovu verziu )imam predhodnu 11.6),da ne dodje do sukoba drivera ili ima neki bezbedniji nacin i ako ima mozete li da mi objasnite ukratko kao se to radi?Predpostavljam da update sem ovog sto sam pomenuo preko Ati catalista postoji i da nije tezak ,ali opet nisam neki poznavalac PC pa bih vas molio za savet.hvala unapre :: ::
To ukoliko imaš problem sa instalacijom novih drajvera, onda driver sweeper-om počistiš stare i onda instaliraš nove.Ni ja nikada nisam imao probleme ni sa jednim drajverom za grafu, samo sam skidaoi instalirao nove.
:: pnegde sam procitao da treba nekim programcicem da se izbrisu predhodne verzije pa onda da se instalira nova,ali ne mogu taj tekst ponovo da nadjem :: :: :: :: ja ti se isto nisam neki poznavalac, i nikad nisam koristio taj software update, samo lupim verziju koju skinem i to preko stare. nijedan problem za sad. imao sam 11.2 pa reko nje 11.6 pa preko toga 11.7 i evo sad 11.8, i sve radi. :: :: :: :: AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X- :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: da li mogu bezbedno preko opcije software update u catalist centru da nakacim ovu verziu )imam predhodnu 11.6),da ne dodje do sukoba drivera ili ima neki bezbedniji nacin i ako ima mozete li da mi objasnite ukratko kao se to radi?Predpostavljam da update sem ovog sto sam pomenuo preko Ati catalista postoji i da nije tezak ,ali opet nisam neki poznavalac PC pa bih vas molio za savet.hvala unapre :: :: ::
dok sam ja lepio verziju preko verzije, sve je bilo ok. kad sam postao HW genije i poceo da brisem repove prethodnim drajverima, pocela su da se desavaju srnja.
@Miskonius instalirao sam novu, 32bit verziju i opet isto. win je instalirao 11.5. sad se baguje i XP na drugoj particiji. koji levak, onda, moze da mu bude?
Procitaj pazljivo sta sam ti napisao u prethodonom postu. Instaliraj ponovo drajver za chipset. Ako su ti stari drajveri redili dobro pre brisanja Driver Sweeperom onda je jasno da si izbrisao nesto sto nije trebalo.
:: dok sam ja lepio verziju preko verzije, sve je bilo ok. kad sam postao HW genije i poceo da brisem repove prethodnim drajverima, pocela su da se desavaju srnja :: :: @Miskoniu :: instalirao sam novu, 32bit verziju i opet isto. win je instalirao 11.5. sad se baguje i XP na drugoj particiji. koji levak, onda, moze da mu bude :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
pa, ja za win7 nikad nisam instalirao to cudo! i uvek je, do skoro, sve radilo ok... daklem, nisam znao da treba instalirati chipset za win7 evo, i to sam uradio sad cemo da vidimo ko je vjera, a ko nevjera
edit finale:
posto sam pazljivo procitao Tvoje savete i postupio po njima, mogu da Ti kazem sta se desilo: isti qrc... Ti ces sad, najverovatnije, da kazes: jbte, ni najjednostavniju stvar ne mozes da uradis kako treba moze biti, moze biti
pojavio se 11.8 na guru3d..ima li smisla cimati se i prelaziti sa 11.7 na 11.8 ? jel probao neko ? mislim da sam na it-svetu ili mozda benchu procitao da se ocekuju neka velika poboljsanja u vezi ovog 11.8
Driver Sweeper, pa ce da se radi sistem non stop zbog povucenih i izbrisanih sistemskih fajlova. Procitajte na sajtu kako se brisu i instaliraju drajveri. Nista drugo nije potrebno.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
ali kad dođe do deinstalacije starog USB drajvera. Očigledno da drajvere za čipset ne treba dirati, samo deinstalirati drajvere za grafičku i komponente koje idu uz njega.
da bi 11.8 preview radio kako treba, potrebno je imati instaliran 11.6 drajver, ja sam na golu instalaciju Windowsa imao samo 11.7 i zato je jelo govna... Sad radi...
Bas treba sveze da instaliram windows, pa cemo da vidimo dal radi... Trebal obi da radi, ja brisem driver sweeperom on obrise bukvalno sve i radi mi 11.8 Preview i odlicne su performanse.
:: da bi 11.8 preview radio kako treba, potrebno je imati instaliran 11.6 drajver, ja sam na golu instalaciju Windowsa imao samo 11.7 i zato je jelo govna.. :: Sad radi.. :: :: :: http://goo.gl/ov8D4 :: ::
nije uvek dovoljan samo driver sweeper jer on jednostavno ne moze da obrise bas sve u to sam se uverio, kada pocistite proverite i registry iz nekog softvera (registry seeker, reg scanner) i obrisite SVE sto je ostalo vezano za grafiku, necete imati problem posle toga instaliranje novog drajvera.
:: Driver Sweeper, pa ce da se radi sistem non stop zbog povucenih i izbrisanih sistemskih fajlova :: Procitajte na sajtu kako se brisu i instaliraju drajveri. :: Nista drugo nije potrebno :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.