grafika mi se malo cudno ponasa ili je od drivera ne znam..kad igram igre ponekad gubi sliku i pnovo je vrati a ponekad iz cistog mira to radi nzm sta je....ako imate neku ideju sta je pisite...
Najverovatnije je grafika pošto sam imao sličan problem slika je nestajala i vraćala se sa porukom driver recovered inače grafika je bila nvidia 8800(g92),jesi li probao sa 3dmark testom da proveriš grafiku fisko
Najverovatnije je grafika pošto sam imao sličan problem slika je nestajala i vraćala se sa porukom driver recovered inače grafika je bila nvidia 8800(g92),jesi li probao sa 3dmark testom da proveriš grafiku fisko
grafika je rx 3850 msi imam dovljno napajanje za nju lc power 600w i radio sam i 3dmark sad radi menjao sam drivere bilo do drivera jer su bili stariji driveri koje sam dobio sa grafikom swe je uredu sada hvala...
Slican problem se i meni desio danas ali ne u igri nego dok sam citao postove na berzi. Sistem je Win7/64 ultimate SP1 a konfa:
i5 2500k MSI P67A-C45-B3 MSI gtx 560 EXCELERAM 4GB (2x2GB) 1866MHz DDR3 Black Sark E30135A HDD, F3 500 gb Napajanje Chieftec CTB-650S U igrama se ponasa sasvim normalno,benchmarkove prolazi glat.Drajver je bio 280.19 pa sam ga sad zamenio za novi 280.26. Kuciste Elite 430,super provetreno,temperatura graficke dok ovo pisem 37C,u igrama ide do 55 max. Nista nije klokovano. Zbok cega se onda drajver gasi pa sam oporavi ? Nevidim razlog. Jel ima neko neku ideju ??? Nemoguce da je karta,mozda neki zbrlj u sistemu ??? Sve komponente su nove. Pozz.
Ma , verovatno nije nista ako se ne bude ponavljalo. A da nije neka oscilacija u mreznom naponu? Onda bi se valjda ceo sistem restartovao a ne samo drajver,ovo kazem jer nemam ups pa je i to mozda moguce,jbliga,cepam dalje pa cu videti.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.