Pogledaj nesto sto nece upucati to napajanje... Nekog atija najbolje... Mozes 5670, njemu ne treba dodatno napajanje a radice ti sve nove igre do j*** na tom monitoru. Naravno polovno. Ako bas mora novo onda ti je sve jedno sta ces uzeti sve je isti shit za te novce samo gledaj da ne bude bas DDR2.
do 40e , znaci i manje ako moze, mislim da niko nikada ovde nije dao savet nekome do cifre koju je ovaj rekao da je maximalna, ili da mu ostane malo kesha u dzepu :)
Onda za igranje samo polovno, za 40e može da dobije samo nov kurac od ovce da izbije oči.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: do 40e , znaci i manje ako moze, mislim da niko nikada ovde nije dao savet nekome do cifre koju je ovaj rekao da je maximalna, ili da mu ostane malo kesha u dzepu : :: ::
:: Onda za igranje samo polovno, za 40e može da dobije samo nov kurac od ovce da izbije oči :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: do 40e , znaci i manje ako moze, mislim da niko nikada ovde nije dao savet nekome do cifre koju je ovaj rekao da je maximalna, ili da mu ostane malo kesha u dzepu : :: :: :: ::
Ti si govorio o novim kartama do 40e ja sam ti dao neke nove u toj ceni, naravno da mozes i bolje da prodjes za te pare da navatas nesto polovno , sto se toga tice gldeaj da ima barem mesec-dva ili vise preostale radne garancije i fiskalni racun, Ima mnogo vaskrslih karti koje drze vodu dan dva pa crknu(ponovo)
Dosad sam imao dve polovne karte kod sebe i ni sa jednom nisam imao srece:
1. 9500GT 512 ddr2 uzeta u outletu problem - Stavili na karticu dual slot kuler sa 5670. Kartica inace single slot sa rupama nisko postavljenim.
Epilog - kartica ne moze uopste da se ubode u plocu jer je meni sledeci slot pored PCI-ekspres slota PCI, PCI je visi od PCI-e te kuler udari u njega pa kartica ne moze da nalegne u svoj slot. Jos uvek cekam povracaj novca.
2. 9600GT 512 DDR3 Kupljena preko oglasa, doziveo low GPU usage, od 10-40% u proseku. Karticu vratio i dobio novac nazad.
- -
Sad me interesuje Sapphire 5550 512 DDR5 HM Cena je jedva nesto iznad novca koji sam pripremio, ali novo je valjda novo? Sem ako ne naleti opet nesto povoljno.
Kakva je po vama 5550 DDR5 karta? Da li ce moci da radi barem kao 3850 256MB? Tj. da li su barem tu negde po performansama?
Ni u ludilu... 5570 je slabija od intelove integruse, a mani to, zaobidji ga... :: - :: :: Sad me interesuje Sapphire 5550 512 DDR5 H :: Cena je jedva nesto iznad novca koji sam pripremio, ali novo je valjda novo :: Sem ako ne naleti opet nesto povoljno :: :: Kakva je po vama 5550 DDR5 karta :: Da li ce moci da radi barem kao 3850 256MB :: Tj. da li su barem tu negde po performansama :: :: Hvala :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Trenutno se koristi 7050 koja je dno dna. Ista ploca i isti procesor su gurali 4850 bez low GPU usage. A cak i kad sam kloknuo procesor nisu mogli da nahrane 9600GT (mada je ista mozda i neispravna)
Sad me prosto interesuje, posto cu nakon dve nesrece sa Nvidia-ma, da ganjam ATI, sta da trazim.
Ova 5550 kosta 4300 dinara. A i to mi je vec previse. Za sad cekam neki 4850/4830/4770.
Kakva su iskustva sa 4730, kolko sam vido trosi jos malo pa ko 4870, a performanse izmedju 4670 i 4830. Moze li S.S.F.IV.A.E. sa time da se igra?
Sacekao bih jos mesec dana kada je za ocekivati da cene jos vise padnu... Ti sa tih 4300 mozes komotno da se nadas 4850-ici, sad da li ces je naci to je pitanje.. Ako insistiras na novom za te pare bi moga da nadjes 240gt koja je neka preimenovana 9800gt.. I kakva ti je to igra sa tolikom skracenicom?
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.