Pozz ljudi!interesuje me sledeće: već tri godine koristim LG L225WS i prezadovoljan sam sa njim ali došao sam do neke kinte pa bih da uzmem nešto malo veću dijagonalu.Po Vašem mišljenju koji je najbolji od sledeća tri monitora:
LG E2340S-PN LED LG W2453TQ-PF ili LG W2453SQ-PF.
Tu su negde sa cenama monitor bih koristio pretežno za igrice i filmove mada može da dođe u obzir i malo obrade fotografija.
Takođe koristim zvučnike Altec Lansing V4251 i stvarno imaju odličan zvuk ali nešto sam se zalepio sa ove Microlabove Solo 6c i 7c.Interesuje me koji sistem je po Vašem mišljenju bolji i da li na primer mogu da Alteka koristim samo za igrice a Microlaba za muziku i filmove?
Hvala na tako brzom odgovoru.Obradom fotografija bih se bavio povremeno čisto amaterski tako da to nije ni toliko bitno.Iskreno taj monitor mi je i bio favorit.
Jeee... Soma evra za kuciste, a onda stekanje na monitoru. Nadji makar neki E-IPS, Dell ili HP. Bolji su 100 puta od TN, a jedva su 2 puta skuplji. Mislim da i LG ima par modela.
Zvucnicima te klase se ne opterecuj, 90-100 evra baci na nesto normalnije. Eventualno ako ti se cini da bi drugi model bolje izgledao na stolu, onda kupi.
ja bih ozbiljno razmotrio ViewSonic umesto LG da sam na tvom mestu.
:: :: :: :: Hvala na tako brzom odgovoru.Obradom fotografija bih se bavio povremeno čisto amaterski tako da to nije ni toliko bitno.Iskreno taj monitor mi je i bio favorit.
Što više gledam i čitam sve me više boli glava.Ni ovaj Dell a ni Viewsonic nisu loši vidim 24 inca i još LED.i ne pada mi na pamet da za monitor dam više od 180-200 eura.DELL ST2420L ima sve moguće priključke plus LED za cirka 190e mada i VIEWSONIC VX2450wm-LED za 180e mi izgleda kao odličan izbor mada nikada nisam koristio ni Dell ni Viewsonic monitore.
Nema više Viewsonic-a.Može li mala pomoć ( a treba da odlučim do sutra najkasnije do 14h ) monitor PUNA 24 inča odnos stranica 16x10 do nekih 200-220 e?ne podnosim 16x9!
Imas u oglasima nekog drugog sajta Samsung T260 (26inc, 16:10 1920x1200) za 180E,a i Viewsonic 2739wm(27inc 16:9 1920x1080) star mesec dana za 220E! Tesko da nadjes nesto novo kod nas,a da je +24 i 16:10.
:: :: Nema više Viewsonic-a.Može li mala pomoć ( a treba da odlučim do sutra najkasnije do 14h ) monitor PUNA 24 inča odnos stranica 16x10 do nekih 200-220 e?ne podnosim 16x9 ::
je od mnogo ljudi lose ocenjen, tj nisu zadovoljni. Pogledaj malo temu na bencu o ovom monitoru.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Hvala na odgovorima dečaci ovakve stvari definitivno ne kupujem polovne a ubih se tražeći monitor sa puna 24 inča i tim odnosom strana i ništa.imam LG L225ws 16x10 i stvarno sam prezadovoljan sa njim ali sestra uzima komp pa sam joj obećao ovaj monitor zato mi je i tako frka.a razlika između mog monitora i bilo kog drugog 24 inča 16x9 je samo u tome što je duži u širinu a to mi baš onako odvratno izgleda dok je kod 24 16x10 razlika i u visini i u širini i mnogo lepše izgleda.postoji sajt (ne znam da li smem da ostavim link ovde) na kojem imate lepo prikazan grafički odnos svih formata monitora sa uporednim prikazom tu sam i proverio kako to sve izgleda.a što se tiče dotičnog VIEWSONICA pogledao sam sigurno bar 100 testova, foruma što stranih što domaći i utisci su pa recimo 70:30 posto da valja jedini problem koji se javlja kod određenih serija je naponska jedinica koja zuji.
:: :: :: :: Hvala na odgovorima dečaci ovakve stvari definitivno ne kupujem polovne a ubih se tražeći monitor sa puna 24 inča i tim odnosom strana i ništa.imam LG L225ws 16x10 i stvarno sam prezadovoljan sa njim ali sestra uzima komp pa sam joj obećao ovaj monitor zato mi je i tako frka.a razlika između mog monitora i bilo kog drugog 24 inča 16x9 je samo u tome što je duži u širinu a to mi baš onako odvratno izgleda dok je kod 24 16x10 razlika i u visini i u širini i mnogo lepše izgleda.postoji sajt (ne znam da li smem da ostavim link ovde) na kojem imate lepo prikazan grafički odnos svih formata monitora sa uporednim prikazom tu sam i proverio kako to sve izgleda.a što se tiče dotičnog VIEWSONICA pogledao sam sigurno bar 100 testova, foruma što stranih što domaći i utisci su pa recimo 70:30 posto da valja jedini problem koji se javlja kod određenih serija je naponska jedinica koja zuji.
Ovi brzi saveti pretvoriše se u onako baš maratonske.Na netu sam izboksovao sledeće monitore sa odnosnom strana 16:10 SAMSUNG 2443NW( našao sam ga u jednoj našoj firmi po ceni od 22000 a po komentarima sasvim je korektan jedino što nema DVI), SAMSUNG 2433BW i LG W2452T-PF ( a ova dva nisam uspeo da nađem pa još jednom molim za Vašu pomoć ako neko zna da li mogu da se još uvek nabave možda ih ima u nekim firmama a ja još nisam naleteo na njih) i da li negde ima da se nabavi Antec Veris Multimedia Station Premier deluje mi baš zanimljivo.Hvala na savetima i pomoći svim dobrim ljudima valjda ću koliko već sutra pronaći uz Vašu pomoć ono što tražim pa neću više daviti.
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.