Veoma loše,kad je poredimo sa HD 6970 koja je ubija u fps-u. Daj bre pa ko je pametan da pljune 450 jevreja kad će sa kartom od 280 istih da ima sličan framerate! Treba da kupiš GTX 590 ako misliš da te ovde shvatimo za ozbiljno.
Hehehe.Vidim stigao net :) Verujem da si mislio na 6990 a i ne bezi joj nesto posebno,10-20 fps-a kako gde .To se nadomesti OC-om (bar tih 10 ) A sa nV bar neces imati 5 fps min sa kartom od 600 eur muahaahhahahah.
Sa 280-kom vala nece moci da pokrene igru (u tom modu) jer ne podrzava DX11. No znam da dolivas ulje na vatru ali sam morao da ti odgovorim na strucnom nivou,bilo je jace od mene :D
Green,Green,Grass Of Home
:: Veoma loše,kad je poredimo sa HD 6970 koja je ubija u fps-u. Daj bre pa ko je pametan da pljune 450 jevreja kad će sa kartom od 280 istih da ima sličan framerate! Treba da kupiš GTX 590 ako misliš da te ovde shvatimo za ozbiljno :: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6 :: :: :: :: Kako se pokazala najbrza Single GPU kartica u Crysis 2 :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=2HuB5EfToso&feature=feedli :: ::
Pozz Dzem,ne zameras sto sam ti skratio nick? :) Znas onu Dzemo voli dzem,Dzemo voli dzem Dzemo ... :)
Nije tolika razlika.Oko 100 eur.Uvek je bila ta razlika kod nas izmedju top hi end i one slabije hi end . Pazi kad je non referentna MSI Lightning 420 eur.Vala vredi svaku paru.Karta je zver.
A GTX 570 moze da prestigne GTX 580 OC-om ali je fazon sto i GTX 580 mozes da OC-ujes i onda se opet razlika povecava.Konkretno primer sa non referentnim kartama gde je sistem hladjenja bolje osmiljen tj sa manjim temperaturama.
inace to je skracenica od Adzemovic :P smaraju me panduri ovde da li mi je Adzem rodjak neki :) taj lik je sada telohranitelj Velje Ilica,a kako sam skontao ima burnu proslost(problematicnu)..znaci razlika je 100e..ok,to je opravdano! zelis high-end kartu,znaci za tebe je razlika mizerna..
pa da svako kome se cefne sklopi sebi 4xgtx580...I pored toga i7-990... I to sve zarad` minimum 100fps-a u Crysisu. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Ma treba ti samo MSI afterburner,i tu imas i klokove,i temperature,i sve zivo mozes da prikazes i na ekranu i npr ako imas ekrancic na tastaturi. (logitech G15,G510,itd)
Ranije sam live gaming testove radio sa Rivom. Postojao je plugin koji je omogucavao da imas pristup svemu. Tada sam testirao uticaj Crysis igre na Dual i Quad Core CPU-e i imao sam live monitoring za svako jezgro,iskoriscenje,grejanje i sl..
Zabole me porodicni dragulj za tu vasu nVidiu... Evo meni na poslu na oba racunara se desava da nece da saradjuje sa AutoCAD-om (original), jednostavno nece ili pukne `vozac` ili slika treperi, leluja ko camac na nemirnom moru... padne joj FPS na `PET`...
Ej bre u 2D radnom okruzenju pukne joj FPS, nestane kursor, nestane slike na ekranu, ne vidi se pojedini prozor...
U 3D modu rada duplira linije, pomeris objekat levo desno ili prosti pan radne povrsine ostavi trag kocenja.
E sad mozda je do kartice posto je u pitanju GT220, ali ona druga je Quadro 600 sto ce reci bas posvecena ovome cime se bavim...
Dakle za pravljenje para je nVidia kerin djokica ali zato za igranje je cudo nema bolje vrh brate itd...
MISLITE O TOME, PRE NEGO STO POCNETE DA PALAMUDITE O FPS !!!
Tomato Republic Of Serbia !!!
p.s. Mozda je bre ovaj AutoCAD zaista zajeban pa mu treba neki SLInavko ili CROSSisavac da bi se pokazao u pravom svetlu te da ne bi imao usko grlo u radu, a tek sto mu treba CPU da sve te graficke potera da rade... hehhhhh...
:: Voda je kao i svuda mokra.. :: :: A tvoje belo je vidim stvarno belo.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60376. Broj poslatih odgovora: 647191. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.